2777
2789
عنوان

اتفاقی که امشب برای ما افتاد و من هنوزم بدنم داره می لرزه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16405 بازدید | 245 پست
منم باشوهرم داشتیم از خونه مادرشوهرم برمیگشتیم ماشین نداشتیم پیاده بودیم به موتوری رد شد یکی هم ترکه ...

عجب🙂

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو این زمانه اصلا نباید با کسی سر ب سر بزاری وای ب حاله دعوا کردن به خدا هیچ کس دیگه اعصاب نداره خدا ...

اره واقعا من اینقدر دعوا ها دیدم الکی الکی باعث مرگ شده نمونه اش  همین یکی دو هفته پیش ک پسرهمسایه مون را کشتن انداختن پشت خونشون رفتن😔😔😔 پسره فکر کنم ۳۰ سالش هم نبود.فداتشممم😘😘😘

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
2803
لاید زنگ میزدی ۱۱۰

😂🤣110؟اونا هم با سرعت باد میان. ما دزد در حال دزدیدن ماشینمون گرفتیم زنگ زدیم 110 5 6 بار. همش میگفتن نیرو فرستادیم. دزدا هم در رفتن😂 ساعت 12 مازنگ زدیم. ساعت 2ونیم زنگ زدن از 110 که ما رسیدیم چرا نیستین من ريدم به ماموره هر چی از دهنم دراومد بش گفتم. وقط کردم. هیچ وقت 110 نمیاد برا این گزارش‌هاچون خیلی میترسن از اراذل واوباش. فک میکنی چرا انقد راحت وبدون ترس تو خیابون هفتگی ي میکنن؟ 

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام  
منم حس میکنم زورگیر بود اما شوهرم میگه تو خیابون اصلی اینکارو چرا کرد

آره عزیزم شوهرمنم توخیابون اصلی اونم ساعت یک بعدازظهر دنبال کردن.اوناموادمصرف میکنن حالیشون نیس

وا خو مگه مریض بوده شاید اشتباه گرفته بوده  یا چیزی شده که اینجور با قمه اومده بود دنبال همسرت ...

اصلا اتفاقی دیدیمش..ب قول دوستان احتمالا دزد بوده چون شوهرمم پشت فرمون گوشی دستش بود

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
2804
پلاکو نمیتونستی ببینی داشتی از ترس میمردی اونوقت چشای قرمزشو تو اون سرعت دیدی جلل خالق🤔🤔

پلاک موتور پشتشه..چطوری آخه ببینه...موتوری پشت اینا بوده.....

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎
بعید میدونم کسی تنهایی با قمه بیفته دنبال ماشینی که خانواده داخلشه برای دزدی !!!!!   مطمئن ...

منم میخواستم بگم‌روم‌نشد

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
من یبار رفته بودم استخر یه خانومی با دختر هوشو چندتا از فامیلاش اومده بود حالا دختره 3 سالشه میخواست ...

واییی چ وحشتناک

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
2805
اینا شگرد دزداس مملکت امنیت نداره  اخر شبا نرین بیرون  تو روز هم الکی میان میزنن به ماشی ...

دقیقا

شبا، همه شهرای مختلف ایران خیلی وضعیتش ناجور میشه

من اگه کاری پیش بیاد ۱۰ به بعد بیرون باشم، می بینم درصد ارازل و اوباش تو خیابون (هم مرد هم زن!) قشنگ ۱۰ برابر شده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
2801