2777
2789
عنوان

اتفاقی که امشب برای ما افتاد و من هنوزم بدنم داره می لرزه😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 16405 بازدید | 245 پست
من پارسال شوهرموباقمه دنبال کرده بودن کیفشوگرفتن وفرارکردن اگه شوهرم جاخالی نمیدادباقمه شیکمشو😖😖😖 ...

منم حس میکنم زورگیر بود اما شوهرم میگه تو خیابون اصلی اینکارو چرا کرد

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
شاید...آخه خیلی زل زده بود ب ماشین ..بعد ماهم شیشه هامون ی کم دودیه ..

حتما اینطوریه...

همین اتفاق یه بار برا عمه ام افتاد...

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم باشوهرم داشتیم از خونه مادرشوهرم برمیگشتیم ماشین نداشتیم پیاده بودیم به موتوری رد شد یکی هم ترکه ...

من جات بودم یکم شوهرتو می زدم بعد اون جوابش😂😱

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

شاید با شوهرت مشکل داشته

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
2803
من امروز ی چیزی خوندم هنوز تنم رو ویبرس اسی هوو اومده زن دیگه شوهرشو انداخته تو ی چاه بچه دو سالشم ...

یا خداااا.ان شاءالله از همه ی ما به دور باشه

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

وای خیلی وحشتناکه من ی کلیپی دیدم زنه بیچاره میخواست از عابر پول برداره توو همون جاهایی ک در داره چنتا عابر داخلشن یاو کرکرشو پایین اورد زن بیچلررو کشت تا چن روز حالم بد بود گفتم کاش ندیده بودم خدا لعنتشون کنه

چند وقت پیش توشهر ما ی مردی میره بنگاه بعد ی نفر میاد داخل بنگاه و فقط اینو با قمه تیکه تیکه میکنه خانواده ش گفتن که اره صاحب خونه بود گفت چرا ماشینو جلو درمن پارک کردین بخاطر اون کشته

بعد معلوم میشه قضییه ناموسی بود

استارتر ی ادم هرچقدم مست باشه بی دلیل با قمه نمیفته دنبال ی نفر اونم کشیک بده همین که اومدبیرون بیفته دنبالش  یکم مشکوکه🤔

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
2804
کله خرااااب و خررررر دورازجوونت تو ماشینش هم قمه داره هم چاقو هم اسپری هم هر کوفتی ک فکرشو بکنی این ...

تو این زمانه اصلا نباید با کسی سر ب سر بزاری وای ب حاله دعوا کردن به خدا هیچ کس دیگه اعصاب نداره خدا داداشت هم عاقبتشو بخیر کنه خواهر مهربون

شوهر منم اولش هی میگف بذار ببینم چ مرگشه من فقط قسم میدادم برو این قمه داره حرف حالیش نیست 

خوب کردی منم اینجور مواقع جیغ میزنم تا داداشم بیخیال بشه.اخه اون خودش هم قمه داره هم چاقو بره پایین پایانش قطعا مرگ یک نفره این وسط😑😑😑😑

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
2805
دزده اینا یا علییییی به دختر این‌بازیگره قاسمخانی هم با قمه حمله کردن نمیدونم گوشیشو دزدیدن خواستن ...

اره حتما دزد بوده

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
شاید...آخه خیلی زل زده بود ب ماشین ..بعد ماهم شیشه هامون ی کم دودیه ..

اینا شگرد دزداس مملکت امنیت نداره 

اخر شبا نرین بیرون 

تو روز هم الکی میان میزنن به ماشین طرف میره پایین ببینه چیشده یکی میشینه پشت فرمون میره 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
2801