2777
2789
اخه شوهرم میگه کمپرس یخ مگه میتونم طاقت بیارم و قبول نداره میگه یخ میزنم...‌.بعد اینکه واقعا با دارو ...

چرا نتونه طاقت بیاره همسر منم اولاش اذیت میشد ولی بعدا دیگه قلق کار دستمون اومد و یکمی هم عادت کرد

مهم اینه که دمای بیضه ها بیاد پایین حالا تا هرچقدر که طاقت دارن سردیشو تنظیم کنید

آره عزیزم دارو و حتی آمپول هم کمک کننده هست ولی  تخلیه ی یک روز درمیان و کمپرس یخ هم حتما باید در کنارش داشته باشن

اگه تهرانید برید پیش دکتر جنتی دکتر خیلی خوبیه تو زمینه ی ناباروری مردان

دی اف ای از بی دردسرترین مشکلات مربوط به آقایونه که تو اکثر موارد به راحتی درمان میشه

اخه شوهرم میگه کمپرس یخ مگه میتونم طاقت بیارم و قبول نداره میگه یخ میزنم...‌.بعد اینکه واقعا با دارو ...

ولی حتما خودت هم آزمایشهای تخصصی سقط مکرر رو انجام بده تا خیالت از بابت همه چی راحت بشه و بعدا اقدام کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا نتونه طاقت بیاره همسر منم اولاش اذیت میشد ولی بعدا دیگه قلق کار دستمون اومد و یکمی هم عادت کرد ...

ن عزیزم تهران نیستم متاسفانه‌....راستی برای درمان همین دی اف ای پیش اورولوژیست برم یا متخصص ژنتیک؟؟شوهر منم همه چیش خوبه فقط همین دی اف ای ۳۱درصده و بالاس...برا خودمم دکتر نگفت آزمایش انجام بدم اخه گفت ببینم اگه مشکل از آقات نباشه دیگه پیگیر من باشه که مشکل از شوهرم بود و دیگه چیزی نگفت بهم

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
عزیزم نگرانی نداره با صبرو حوصله همه چی درست میشه منم دوتا سقط داشتم البته هفته های پایین یعنی ۶ و ۸ ...

واااااای عزززییییرزززممممممم بسلامتی باردار شدی؟چقد امیدوار شدم ...با دی اف ای چند؟

واااااای عزززییییرزززممممممم بسلامتی باردار شدی؟چقد امیدوار شدم ...با دی اف ای چند؟

آره عزیزم الان هفته ۲۰ هستم 

والا موقع اقدام دیگه همسرم آزمایش نداد،بهمن پارسال ۲۱ شده بود و دکتر براش دوباره دارو و آمپول نوشت و گفت نیاز نیست دیگه آزمایش بده 

ما مرداد ماه اقدام کردیم و دیگه نمیدونم دی اف ای چند شده بود

آره عزیزم الان هفته ۲۰ هستم  والا موقع اقدام دیگه همسرم آزمایش نداد،بهمن پارسال ۲۱ شده بود و د ...

خداروشکر الهی سالم بغل بگیریش....کاش منم باردار میشدم انتظار خیلی سخته...ماشاالله یادمه ارادتون تو تقویت تغذیه درمان اقدام قوی بود ...من ناامید بودم همش ...فکرمیکردم چون دی اف ای ۳۶هست باید اهدایی بگیریم چه برسه طبیعی 

خداروشکر الهی سالم بغل بگیریش....کاش منم باردار میشدم انتظار خیلی سخته...ماشاالله یادمه ارادتون تو ت ...

مرسی عزیزم انشاالله با دعای شما

نه بابا چرا اهدایی آخه وقتی به راحتی درمان میشه 

تو این مسیر که پا میزاریم باید کفش آهنی پا کنیم و کم نیاریم ،باور میکنی من با اینکه باردارم ولی گاهی از فشاری که روم بوده و هست از سختیایی که تو این دو سه سال کشیدم و الان هم میکشم گاهی میشینیم حسابی گریه میکنم ولی خدا خودش بزرگه و هوامون رو داره 

شمام نا امید نباش من چون بین بیمارای سقط مکرر و ناباروری دکترم هستم میبینم که دی اف ای جز مشکل های کوچیک به حساب میاد که معمولا به راحتی با دارو و تغییر یه سری عادت ها پایین میاد

انشاالله شمام به زودی انتظار براتون به پایان میرسه

مرسی عزیزم انشاالله با دعای شما نه بابا چرا اهدایی آخه وقتی به راحتی درمان میشه  تو این مسیر ...

عزیزم ببخش باز پیام میدم......میشه همه چیزهایی که بغیر دارو به شوهرت دادی و دی اف ای اومد پایین بهم بگی منم بدم شوهرم بخوره؟دکتر خودم که گفت سبزیجات و میوه خیلی بخوره میخاستم بدونم چیز مفید دیگه ای هم هس که بدم بهش؟؟من گفتم عرق کاسنی که خنک هست طبعش، بهش بدم خوبه بنظرت؟

عزیزم ببخش باز پیام میدم......میشه همه چیزهایی که بغیر دارو به شوهرت دادی و دی اف ای اومد پایین بهم ...

والا در مورد عرق کاسنی زیاد اطلاع ندارم

ولی گفته ی دکترتون درسته میوه و سبزی فراوان میدادم همسرم مخصوصا میوه های قرمز رنگ مثل انار و توت فرنگی و گوجه فرنگی یا کلم قرمز خیلی خوبن، ولی در کل انواع میوه ها و سبزیجات خیلی خوبه براشون .ما هم تقریبا هر روز یا سبزی خوردن داشتیم یا سالاد کلم درست میکردم  یا کلم بروکلی داشتیم 

در کنار همه ی اینها اون چیزی که از همه مهمتره تخلیه ی یک روز درمیون و استفاده ی هر روزه از کمپرس یخه

والا در مورد عرق کاسنی زیاد اطلاع ندارم ولی گفته ی دکترتون درسته میوه و سبزی فراوان میدادم همسرم مخ ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی....ببخش هی اذیتت میکنم بزار پای نگرانیم برا منم دعا کن بتونم طبیعی باردارشم و بچمو بغل بگیرم 

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی....ببخش هی اذیتت میکنم بزار پای نگرانیم برا منم دعا کن بتونم طبیعی باردارش ...

خواهش میکنم گلم اگه لایق باشم حتما دعا میکنم

انشاالله مشکلتون به زودی برطرف میشه منم یه روزایی خیلی ناامید بودم و خسته و همش میگفتم میشه منم مادر بشم!!! ولی خداروشکر باهرسختی که بود افتادم دنبال درمان و خداروشکر نتیجه سختیا و زحمتایی که تو این راه کشیدیم رو فعلا گرفتم 

شمام برام دعا کن این مدت باقی مونده به خیر بگذره و منم بتونم تو دلیمو به سلامت بغل بگیرم