2777
2789
عنوان

دحترای سیزده ساله ای ک باردار بودن خودشون نفهمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2488 بازدید | 80 پست

من همیشه یه سونوگرافی میرم چندین ساله پیجش هم دارم تو اینستا اطلاعات خوبی میده

خلاصه یه روز استوری گذاشت امروز یه دختر خانومه با مادرش برای درد زیر دلش اومد سونوش کنم دیدم پنج ماهه باردارم و متوجه نبودن 

دختره مجرد بود

کلیپ منم دیدم ولی یکم غیرطبیعی بود

دکتره به زور سنش به ۴۰ می‌رسید بعد می گفت با تجربه ۲۰ سالم در زمینه‌ پزشکی همچنین چیزی ندیدم

جدید زیاد از این کلیپ ها میدن بیرون نمیدونم پشت جریانش چیه

جالبیش اینکه انگار دختر با هوا رابطه داره یک عده مریض میان میگن تمام دخترا خراب شدن تا وقتی مرد مریض و گشنه جنسی نباشه هیچ دختری دچار این وضعیت نمیشه 

یعنی خانواده ها ایرانی اینقدر بی فرهنگ شدن یا پدرومادرا بی قید که دختر ۱۳ ساله باردار باشه بره بیاد با هرکسی و متوجه نشن؟؟

واقعا عجیبه این مورد تو آزاد ترین کشورا که خانواده دارند هم قفله

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی هم بود دختر ۱۴ساله تمام اطراف مقعد پر زگیل ...دکتره گفت ازش پرسیدم از چند سالگی رابطه جنسی را شروع کردی ..گفته از ژیلت مامانم استفاده کردم ..!!!!واقعا به نظرم آخر آزمون شده واقعا عرصه بر ما تنگ‌شده دیگه تا کجا....اون از علمای زیبایی که خودشون را شبیه گوریل میکنن ...اینم از روابط جنسی....

مسائل اخلاقیش که فاجعس نمیخوام راجع بهش صحبت کنم 

خدا بهمون کمک کنه 

ولی آخه چطور شش ماهه بارداریو نمیفهمن !!!!!! پس چجوریاست ما از هفته های اول رو به قبله ایم تا چند ماه بعد زاییدن !!!!

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا چند تا دختر باید حامله بشن با این حساب و کتاب شما تا وقتش برسه؟؟؟

من خدا نیستم

خدا عقل داده ازش استفاده کنن

خدا شرم و حیا داده به کار بگیرن مگه مقصر امام زمان هست اگه این گناها نبود تا حالا امام زمان ظهور کرده بودند

خاستگارم حق داره بمن میگه خیلی جا موندی از روزگار .میگه با این سنت باید همه چیو بلد باشی ن مث خنگا تعجب کنی   میگه 39 سالته ولی از جامعه ج.... عقب موندی.اون روزی که اینارو بهم گفت خیلی بهم برخورد .الان با این اوضاع فهمیدم چرا اینو بهم گفت 

سیزده ساله هاقدیم تازه پریودمیشدن که

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید