2777
2789
عنوان

بیاین بگم اون مرد عوضی چیکار کرد

321 بازدید | 17 پست

داشتم با ماشین برمیگشتم خونه

دو ساله گواهینامه دارم تقریبا 6 ماهه خودم تنها رانندگی میکنم و رانندگیمم بد نیست 

نه خیلی مبتدیم نه خیلی حرفه ای 

ولی امان از وقتیکه یه مرد اشغال بفهمه یه زن داره رانندگی میکنه

بدون اینکه علامتی بده از سمت راست سبقت گرفت و پیچید جلوم یهو 

منم بوق رو یکسره کردم 

بعدش لاین سرعت رو گرفته بود هرچقد تک بوق میزدم و علامت سبقت میدادم کنار نمیزد و یواش رانندگی میکرد😐

من واقعا بد رانندگی نکردم سرعتم هم کم نبود ک بگم پشت سرم اذیت شده 

خیلی حیوون بود خدا لعنتش کنه 

بی عقل اشغال ترسو اگه جرعت داشت که کنار میزد سبقت بگیرم

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بعضیا مریضن نبایدسر ب سر بذاری باهاشون

مریض و روانی 

بعد ی سری ادم از خدا بی خبر میگن رانندگی زنا بده

بخدا هر زنی دیدم مطابق قوانین رانندگی کرده و همه ی بی قانونی ها از سمت اقایون بوده

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

ادم مریض زیاده ربطی به جنسیت نداره

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بیشتر ببینید
مست بوده

نه بابا قیافش نمیخورد مست باشه

انگار عارش میومد یه زن جلوش باشه 

ترسو 

ادم مریض زیاده ربطی به جنسیت نداره

درسته ولی امان از وقتی که یه مذکر ببینه یه زن جلوشه 

تا یه حرکت مسخره نزنه که ول نمیکنه

وای من یبار دیدم دوتازن سرپارک ماشین دعواشون شده بود داستن همو میزدن خب زنا هم دست کمی ازمرداندارن

🤣🤣🤣🤣🤣وای 

خب خواهر اینا هیچی ولی قبول داری مردا در مقابل راننده زن جبهه میگیرن؟

تند رفتن نشد مردی. ☆☆☆ شرط آن است که برگردی.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

بیشتر ببینید

اگه میخوای رانندگی کنی ، کلا باید بی خیال اینجور افراد بشی 

چون همیشه اذیت میکنن ، حرص نخور

اتفاقا اکثرا رانندگی خانوما خیلی خوب و اصولی هستش 

ولی بعضی از مردا کلا از استقلال خانوما حرص میخورن 

برای امضاتم صلوات فرستادم

تند رفتن نشد مردی. ☆☆☆ شرط آن است که برگردی.

خدا لعنتش کنه مرد نبود نامرد بود

اگه میخوای رانندگی کنی ، کلا باید بی خیال اینجور افراد بشی چون همیشه اذیت میکنن ، حرص نخوراتفاقا اکث ...

اره سعی میکنم کمتر اهمیت بدم ولی خیلی ناراحت شدم

دورت بگردم ممنون انشاالله بتونم جبران کنم