2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515266 بازدید | 68299 پست
اینم بگم من پیاده روی زیاد میرم چونکه خوش خوراکم 😍😂

نوش جان 

البته بامداد خمار توصیه کرد هرچی ورزش میکنید از میزان کالری مصرفی کم نکنید 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
بلههههههه یادم اومد لیستمم دیدم اسم خوشگلت توش بود🧡 پیر شدم دیگه ننه🤣🤣🤣🤣

سلام عزيزم من تو گروه بودم 

ولي بنا به مسافرت هايي كه مجبورم برم و اينترنت ندارم نميتونم بيام سايت

امروز اومدم  وزن اوليه ٩٧.٦٠٠ بود با گروه تا ٨٤.٥٠٠ 💪🏻💪🏻💪🏻رسيدم

ايشالله برسم به وزن ايده الم

توي گروه نارنجي هستم در ركاب شما😅

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت گلم🌼 انشاءالله که حل میشه🙏 موفق باشی😘😘

سلام آسنات جان 

صبح جمعه ات بخیر 

من یک شرایطی برام پیش اومد که علی رغم اینکه خیلی دوست داشتم، ولی نمیتونم تو گروه باشم. گفتم زودتر بگم که اگر کسی میخواد جایگزین بشه مشکلی نباشه. بازم ببخشید بابت این رفت و.اومد😞😘

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
2803
سلام سمیه جون قرص آهن رو باید هر شب بخوریم و من قبلا مولتی ویتامین خوردم اشتهام زیاد میشد باید چیکار ...

سلام‌گلم

قرص مولتی را قبل خوابت بخور که اگه گشنه شدی، تو خوابت گشنه میشی😁(۱ شب درمیون)

داخل قرص مولتی ویتامین مینرال، ویتامین د هم هست، نیازی نیست که جدا بخوری .

اهن هم داره داخلش.. ولی‌ میتونی قرصش را همون هفته ای ۲ الی۳ بارا بخوری😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام صبح بخیر خوبین؟  آقا من درگیر جشن تولد دخترم بودم و مهمون بازی و اینا انشالله از فردا ...

سلام‌گلم..

به سلامتی دخترت ۱ ساله شد؟ مبارکه .. ان شاالله حشن عروسیش😍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کسی هست؟

بله

2804
@فندق_فسقلی     سلام عزیزدلم  ببخشید خیلی دیر شده کالری مصرفی ۱۳۷۸کالری مجاز ۱۳۸۰ ...

سلام عزیزم🌸..خیلیم عالی

سعی کن مقدار آب رو کم کم زیاد کنی ک بهت فشار نیاره

هر چه آب بیشتر بخوری برای خودت بهتره عزیزم💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
نوش جونت با نون بخور با سبزی فراواااان

نیلو جان

من امروز میخوام روزمو با تخم مرغ آب پز یه کف دست نون و یه دونه خیار شروع کنم که جمعا میشه 100کالری

موفق باشی عزیزم

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
2805
2801