قربونت عزيزم ♥️♥️ نه بابا ما از ١٨ بالاتر نميريم كه😉😉😉☺️☺️
😂😂💃🏻💃🏻🧡
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من امروز خونه مامانم بودم نگرفتم با اينكه چند سال پيش سه چهار ماه گياهخواري ميكردم يه كم ميترسم فكر ...
نه زیاد سخت نیست منم رژیم شیر و میوه گرفتم یه زمانی سخت بود بنظرم گیاه خواری بهتره😊
دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
موقع رژیم، حتما از مولتی ویتامین و قرص اهن استفاده کنید! تا ریزش مونگیرید! برنج هم هفته ای حداقل ۱ ...
سلام سمیه جون قرص آهن رو باید هر شب بخوریم و من قبلا مولتی ویتامین خوردم اشتهام زیاد میشد باید چیکار کنم و ویتامین D هم باید بخوریم ممنون میشم راهنماییم کنید
عضو گروه نارنجی 💛وزن شروع ۷۸😥 وزن فعلی ۶۸😯وزن هدف ۵۵ 😍😍