2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 515266 بازدید | 68299 پست
سلامممم منم می خواام عضو شممم ۷۸ام می خوام بشم ۶۸ مرسی😘😘😘😘😘

سلام‌گلم

شما میشی جزو‌گروه ابی..

ایشون سرگروه شما هستن..

@آسنات99    👆👆👆👆

تا اون موقع که سرگروهت بیاد، دو‌صفحه ی‌ اول تاپیک‌ را  هم بخون..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه گلم.. عزیزمی💚 در کنار راهنمایی های تاپیک،،، بیشترش این اراده ی طلاییت  ...

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
راستش میترسم،  چون الانم تو تاپیک نمیدونم چی ههستم و روز فستشون یکشنبه و چهارشنبه اس ممنونم، ...

با همونا پیش برو ....موفق باشی عزیزه دلم

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
2803
مرسی عزیزم پیش به سوی لاغری هورررررا

هوووراااااااا👑🎆🎆🎊🎉🎉🎉🎉🎆🎊🎊

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
من 23 نفر دو نفر دیگه جا دارووووم😀😀

وااای خوش به حالت پس چرا من اینقدر زیاد شدم 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
آخه من عاشق لوبیا هستم امروز مجبور شدم فقط 2تا ونصفی ملاقه بریزم توی یه بشقاب و خالی خالی بخورم برای ...

خوب خالی نمیخوردی، با کلم یا کاهو‌میخوردی، سیر‌میشودیا...

سیب منم تو‌فست نمیخورم... گشنگی را بیشتر‌میکنه.. به جاش هویج‌بخور...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2804
یا ابر فرض........چ جوری میخای صد نفر و یکشنبه لیست وزن بدی و تگ کنی واسه چالش ها و......؟؟؟؟😱😱😱

نمیدونم بخدااااا🤭🤭🤭😕😕😕😕

سمیه جون من دیگه عضو نمیگیرم ۱۰۰تا شدم هندل کردنشون الانم سخته با اجازت دیگه قبول نمیکنم🥰🥰🥰🥰

اره‌گلم‌بهت گفتم همون ۱۰۰ تا ببند🌸

وااای خوش به حالت پس چرا من اینقدر زیاد شدم 

نمیدونم از سمی پرسیدم گفت 25 تا کافیه😀😀😀

2805

من چاق و عضو کن ۳۰ کیلو اضافه 

۹۸ کیلو 

قد ۱۷۲

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
نمیدونم از سمی پرسیدم گفت 25 تا کافیه😀😀😀

😕😕😕😂

2801