2777
2789
عنوان

چیکار کنم که تعلیقم کنن

48 بازدید | 13 پست

نمیتونم کنترل کنم که نیام سایت بابا تعلیق کنین منو 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تاپیک خودکشی بذار چندتا🤣فقط نری خودتو بکشی گردن من بیافته خواهر

بذاره شما هم لغو میشید انقدر قشنگ راهنمایی میکنین

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2804

بنویس به سگای ولگرد غذا ندین.

الان حامیان حقوق حیوانات ولگرد بجز سوسکها میریزن سرت.اگه این وسط بهشون بگی خب شما که حامی حیوانات هستین،به موشا هم غذا بدین.اون‌وقت از اینستاگرام تا وی چت هم میان دنبالت و تعلیقت میکنن.

غلط کردم😅😅 خوب بهتر از اینه راهنمایی کنم تاپیک سیاسی بذاره

خب چرا درستش رو نگید؟ بگید نی نی یار ها رو صدا بزن صبر کن حتما لغو میشی 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
2805
والا من دوتا تاپیک به نی نی یار گفتم حذف نزد برام

باید تگمون کنین هر سه تامون رو تگ کنین اگر نمیدونین شیفت هامون چطوریه ، هر زمان تگ رو ببینیم لغو می کنیم با مسائل خلاف لغو بشن دیگه نمیتونن با همین کاربری برگردن خیلی ها می بینین تاپیک خلاف میزنن برای لغو بعدش پشیمون میشن یا یه تاپیکشون رو میخوان یا میخوان تاپیک رو ببندن ولی دیگه فعال نمیشن