2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 93

| مشاهده متن کامل بحث + 139374 بازدید | 24170 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانا امیدوارم همتون خوب باشین من دیروز بعداز ظهر از بیمارستان مرخص شدم پنجشنبه رفتم بیمارستان چون فشارم رفته بود بالا همون روز سزارین شدم بچمو دراوردن خودم تا ٥ روز ICU بودم بچم چون خیلی زود اومده بود ریش و بقیه چیزاش رشد نکرده بود وزنش هم که خیلی پایین بود توی دستگاه هست خیلی کوچولو اندازه کف دست دیروز رفتم دیدمش کلی گریه کردم گفتن تنفسش مشکل دار شده حال خوبی ندارم سپردم به خدا مامانا برای بچم دعا کنین نمی دونین چه حالی دارم دست خالی اومدم خونه خدا برای هیچ کس نخواد ترو خدا به ابروی فامطمه زهرا به خق علی اصغر برای بچم دعا کنین سالم بشه و یه روزی بیارمش خونه شیرم راه افتاده دارم دق می کنم بچه ها ببخشید نزدیک سال نو ناراحتتون کردم ولی به دعای خیرتون محتاجم امیدوارم شماهم سال خوبی داشته باشین و کوچولوهاتون صحیح و سالم بیان بغلتون
خدایا شکرت
سلام نیلرام جون خوشحالم که حال خودت خوبه انشااله به حق حضرت زهرا وحضرت محسنش که سقط شد تواین ایام خدا به نی نی گلت کمک کنه براش دعا میکنم توهم قوی باش وسعی کن ارامش خودتو حفظ کنی
خدایا شکرت برای همه چیز دوستت دارم ❤❤❤❤
سلام نیلرام جون ایشالله که بچتو سالم میارى خونه توکلت با خدا باشه وقتى خوندم اشکم دراومد همش تو ذهنمى حتما حتما حتما برات دعا میکنم ایشالله نى نى تو زود زود بیارى خونه،جاى بدى هم نیست بزار قشنگ تپل مپل بشه بیارى خونه خودتم از خدا بخواه دلم روشنه کلى ذوق کردم که به دنیاش آوردى خونه هستى استراحت کن که وقتى میرى پیشش انرژى داشته باشى بالاى سرش بشینو قران بخون خداااااا بزرگه ماهم براى کوچولوت دعا میکنیم عزیززززززززززم
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
برای نیلرام خیلی ناراحتم خدابهش کمک کنه بچه های داداشه منم دوقلوبودن نارس به دنیا اومدن ۲ماه تو دستگاه بودن یادحال اون روزای خودمون افتادم
خدایا شکرت برای همه چیز دوستت دارم ❤❤❤❤
آره منم تا صفحه باز شد خوندم ناخوداگاه اشکم میریخت،ایشالله که بچه رو زود زود بیاره خونه.من بچه ى خالم نزدیک 10روز تو دستگاه بود،بچه ى خواهر شوهرم 7ماه بدنیا اومده بود نزدیک دو سه هفته تو دستگاه بود زردى شدید هم گرفته بود.
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥