2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااای ببین کی اینجاست😍😍😍😍😍😍 منم دلم برات تنگ شده مینا کجایی ؟؟؟😭😭😭😭

عزیز دلمی سپیده خوبی🤗🤗🤗

گوشی نداشتم ب خدا

بچه های دیگه کجان جرا نیستن اصلن

مطالب مهم💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@sanaz718  

سلام عزییییز دلم🤗😘

امروز خودم رو وزن کردم و سایز هام رو هم گرفتم چون خیییلی وقته سایزامم نگرفته بودم. 

وزنم که بین 49 و 50 بود😬(ترازو عقربه‌ ایه دقیق نشون نمیده)

سایز هامم از ماه پیش تا حالا هیییچ تغییری نکرده بود🤪😖تازه دور شکمم هم 3 سانت بیشتر شده😏😰😭

ساناز جون حالا چکار کنم؟ 

حالم خیلی بده از وقتی که دیدم اینطوریه وضعیت سایز شکمم🤦‍♀️

میخوام وزنم رو کمتر کنم تا از محدوده 50 کلاااااا بیام کنااار😅

مثلا 45 بشم که اگه یه وقتی چاق هم خواستم بشم دیگه اصلااا به 50 نرسم😐خیلی روی عدد 50 حساس شدم🙄

حالا باز برگردم گروه سبز یا خودم رعایت کنم وقتی که کم شدم بیام تثبیت؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
2803
ببخشید کاذبه یعنی بیشتره یا کمتر ؟  نمیدونم کی پریود شم الان یک هفته گذشته همه علائمشم دارم همش ...

بیشتره. خوشحال باش😄

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
2804
مرسي عشقم اين چند روز خيلي اذيتت كردم سهيلا ببخشيد سميه بياد قول ميدم سوالام تموم شه😅😅😅

ن عزیزم اینحرفا چیه.

بچه زیر دست خودم بودی تو. الان بزدگ شدی ولی باز مامانبزرگتو فراموش نکردی😃باوفا

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
2805
2801