2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283065 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم.  کاهشت مبارک. خوبه افرین. مگه ساعت چند بیدار شدی ک 5صبح وزن کردی؟ باید از موقع ش ...

سهیلاجونم سلام دیدی چی شد من ۸۰۰گرم اضافه کردم😭😭😭😭البته دیشب ساعت ۱۰بود یه لیوان شیر خوردم ولی ۱۲ساعت نشد و....

سهیلابنظرت انصراف بدم بهترنیس با این وضعیتم 

همه کم میکنن من یه هفته خوبم هفته بعد خراب 😪😪😪

ازاونطرف عجله دارم بیاد پایین برم تثبیت چون کمتراز ۲ماه دیگ‌فرصت دارم 😤😤😤

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@pari95     عزیز امروز🎈شدم خسته شدم از بد زایمان،هر ماه ۲بار میشدم اون ماه خوب بودم ،ب ...

عیب نداره گلم سیستم بدنت بهم ریخته کم کم درست میشه❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2803

@سمیه1396   ‍ ‍

سلااااااام

وزن دوهفته قبل:58/5

وزن هفته قبل:درگیر مشکلی بودم نشد وزن کنم

وزن این هفته:57/300

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
Woooooow عالیهههه دوستم تبرررریک ترکوندی

خیلی خوشحالم کی بشه برسم ب هدفم😕😕😕 با هزار امید میرم جلوووووو همه ب پیش خخخخخ😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@نازلی_سخن_نگفت    

از اتاق فرمان اشاره میکنن باید گروهم عوض شه درسته عایا؟؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
گزارش# @pari95   ۷۳روز مانده تاموفقیت روز فست ناشتا.اب ولیموتازه صبحانه.شلیل۵۶کالری ...

سلام گلم خونه مادر شوهر بودم 😎😆😆

دیشب اومدم خسته خوابم برد 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2804
مرسی گلم عالی 😘

سلام سرگروه جان.

خودمو وزن کردم چرا 200گرم زیاد شدم😢

وزن اولیه64500     وزن هفته پیش 62800     این هفته 63

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
سلام 😭😭😭 وزن شروع ۸۷.۷۰۰ وزن هفته قبل۶۹.۱۰۰ وزن این هفته۶۹.۹۰۰ وزن هدف۶۵ اصللااااااا فکر نمی ...

ناراحت نشو گلم داروها شاید مستقیم رو وزن تاثیر نزارن اما پری و تغییر میدن بنظر من مشکل همینه .نگران و ناامید نشو.اگه تا ماه بعد تغییر خوبی نداشتی باید نگران بشی

2805
@pari95     گزارش#   # ۷۳ روز مانده تا پایان چالش🙏 📆 روز ۱۲ رژیم 📆 سل ...

خخخخخ کوفت 😂😂😂😂😂 شکمو#  

افرین به ارادت عزیزم عاای رعایت کردی 😚😚😚😚👏👏👏👏👏

اگه کاهشم نداشتی عیبی نداره هفته بعد بهتر رعایت کن ❤❤❤

ناراحت نشو گلم داروها شاید مستقیم رو وزن تاثیر نزارن اما پری و تغییر میدن بنظر من مشکل همینه .نگران ...

🥺🥺🥺انشالله ک زودتر راحت بشم برسم به هدف 😭😭مرسی عزیزم🥴

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
تبریک میگم.تغییر گروه میدی❤❤❤❤💖💖💖💖

کدوم گروه باید برم ساناز جوون؟؟

2801