2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283075 بازدید | 36895 پست
نکته درباره چالش چوب   @ستاره_دنباله_دار11     @mariyams     @mamia_ ...

سلام عزیزم

81 روز تا جذابیت😍

صبحانه.نان و عسل و حلوا ارده و ماست چکیده و چای و قند 641کالری

ناهار خورشت کدو و هویج و نان و ماست 526 کالری

شام نان و گوجه فرنگی 166کالری

چالش چوب ..مسواک و زیبایی...

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
رڗیم شوک چالش ۸۶روزه صبحانه:یه دونه تخم مرغ آبپز+گوجه+ماست ۱۴۸ م:۱لیوان انگور قرمز ۱۰۴ نهار:برنح ...

عالیه گلم 🤗🤗🤗

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گزارش#  

@pari95    

۴/۱۳

81 روز تا هدف 

سلام گلم 

ناشتا :اب ولرم 

صبحانه:نان+ پنیر + گردو=۵۲۹

میان وعده:میوه +بادام زمینی=۲۰۶

ناهار:برنج قهوه ای +خوراک مرغ=۳۸۰

میان وعده:شیر+خرما=۲۰۰

شام: سینه مرغ +سنگک=۳۲۵

مجاز:۱۷۰۰

مصرفی:۱۶۴۰

۱۰ لیوان آب 

چالش حذف قند

۱۵ دقیقه ورزش 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
عالی فداتشم موافقم فقط دمنوش رو نمی تونم بخورم حساسیت دارم به زنجبیل عالی مه سفت و سخت گرفتی 👌👍

فدات گلم 😍

باشه عزیزم مشکلی نداره اگه میتونی قهوه سبز و چای سبز رو جایگزین کن خیلی خوبن 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
2803
عزیزانم چندتا مطلب بگم.قدیمی هارو تگ نکردم چون میدونن. اول اینکه قرص مولتی ویتامین حتما بخورین.ر ...

سلام عزيز دل

گزارش#  

٨٦# روز مانده تا خوش اندامي

صبحانه امروز دو كف دست سنگك با يك و نيم نيمرو و خرما و چايي

ميان وعده دو تا خيار، دو تا شليل

ناهار ٧ قاشق ماكاروني و سبزي خوردن

ميان وعده گيلاس و هندوانه

شام ٦ قاشق سوپ و يه دونه خاگينه

امروز كربو زد بالا، جمعس ديگه 

آب ٦ ليوان

كالري مجاز ١٣٠٠، دريافتي ١٢٥٠

عزيزم از معرفي چالش زيبايي خيلي ممنونم، همشو حتما انجام ميدم

@zizigoli     عزیزم من خودم برنامه  lose weight  30daysدارم الانم روز ۱۱هستم&n ...

اره همین من متوسط هستم کلا خیس عرق میشم بعد از پیاده روی انجام میدم 

نکته درباره چالش چوب   @ستاره_دنباله_دار11     @mariyams     @mamia_ ...

ادامه ....ببخشید یادم رفت 😮

مجاز 1300 کالری

مصرفی 1335 کالری

8لیوان اب

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹

گزارش#  

@zizigoli   سلام سرگروه مهربون عزیزم 

کالری مجاز ۱۲۶۰

صبحانه یه لقمه نون وپنیر و گوجه وخیارو کاهو 

نهار سیب زمینی ابپز نخود سبز ابپز و یه قاشق روزغن زیتون سه قاشق برنج و یه قاشق خورشت 

شام چای سبز یک استکان و ۶ عدد خرما 

میان وعده ۵ عدد گیلاس و الو شلیل یه دونه 

ورزش ۴۵ دقیقه 

اب ۶ لیوان 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
2804
سلام عزيز دل گزارش#   ٨٦# روز مانده تا خوش اندامي صبحانه امروز دو كف دست سنگك با يك و ني ...

سلام عزیزم

گزارشت خوب بود.

نه زیادم کربوهیدراتت بالا نبود. چون کربو هم لازمه برای بدن. ولی ب اندازه. خوب بودی.

فقط اب کم خوردی.

اون 50تای کالریتم مونده تا شب حتتتتما پر کن

😍

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید?postId=138902317

سلام لطفا این تاپیک رو برگردونید ما کلی مطالب برای رژیم توش گذاشته بودیم  

تاپیک که کلا قفل بوده خودتون گفتید قفلش کن تاپیک جدید بزن الان که تاپیک جدید زدم هم اون تاپیک که دوروزه قفله رو ترکوندن هم این تاپیک جدیدی که زدم رو دیروز گزارش زدن و ترکید 

اگه مشخص میشه کی گزارش زده لطفا تذکر بدید اگر هم دوست ندارید تو سایت تاپیک بزنیم بگید حداقل تکلیفمون رو بدونیم

هر روز باید با ذکر الهم لا ترکیدگی التاپیک  بیاییم سایت  ؟

@نی_نی_یار_5   @مونا_تهرانی    

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید?postI ...

العفو العفو

خلصناا من الترکیدگییییی یااا رب🥴🥴🥴

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
العفو العفو خلصناا من الترکیدگییییی یااا رب🥴🥴🥴

😂😂 حالا خودمونم میترکونن تا درس عبرت بشیم 🥴🥴😆

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
2805
اره عزیزم کورتون اضافه وزن و پف میاره ولی به محض قطع دارو دوباره کم میشی  اگه رژیمو ورزشتو داش ...

اهان ممنون عزیزم انشالله که واسه من پف نیاره 🥴

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
😂😂 حالا خودمونم میترکونن تا درس عبرت بشیم 🥴🥴😆

اخههه کاری نکردیممم کهههه🤪

بر عاملین و خائنین و منافقین ،عذاب الهیی باد😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2801