2777
2789

خواهشا اگر بینی گوشتی دارید و یا بینی پر کار و ریسکی اصلا خودتون رو به این جراح نابلد نسپرین هر چند بعیده همه عمل هارو خودش انجام بده با دستیار های بدردنخور 

جراحی پیدا کنید که ترمیمی انجام بده و تو پیجش نمونه ترمیم زیاد داشته باشه خودتون رو دست هر کسی نسپرید و بدونید جراحی که واقعا کارش خوب باشه وبه کارش ایمان داشته حتما نمونه های تو پیجش رو از همه جهات نشون میده و بجای اینکه نمونه کار بذاره فقط تبلیغ و تعریف الکی که مطمئنا اکثرا اطرافیان و همکاران و حتی دستیاراشونن 

پس حتما در انتخاب جراح دقت تیز بینی داشته باشین تا یک عمر پشیمون نشین 

⛔🚫🚫⚠️

خودتون رفنید پیششون برای عمل؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
خودتون رفنید پیششون برای عمل؟

بله وخیلی بد شده و دارم افسرگی میگیرم خیلی ناراحتم باورم نمیشه انقد راحت وزود تصمیم گرفتم برم برایعمل

اگر خرابکاریشو قبول نکنن حالا حالا مجبورم با این بینی کنار بیام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اگه بینیتون گوشتی اصلا اصلا ریسک نکنید

نرو عمل کن دوباره منم بینیمو خراب کردن داغونا دو برابر نامتقارن بدتر از قبل عملم شد هیچ دکتری حاضر نبود دیگه بهش دست بزنه انزیم زدم چند نوبت عالی شد

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
2804
نرو عمل کن دوباره منم بینیمو خراب کردن داغونا دو برابر نامتقارن بدتر از قبل عملم شد هیچ دکتری حاضر ن ...

اخه زشته من تا بیام پول ترمیم در بیارم برم پیش یه دکتر دیگه که دق میکنم با این بینی😔😔خدا لعنتش کنه تو این چند مدت از بس که خودخوری کردم حرص خوردم دو کیلو کم کردم اصن اشتهای غذا خوردنم ندارم حیف پول 😭😓

مگه مشکلت چی بوده

بینی منم گوشتی بود خواستی عکس بعد عملمو بفرستم ببینی فقط اگرخواستی ببینی بمون

اخه زشته من تا بیام پول ترمیم در بیارم برم پیش یه دکتر دیگه که دق میکنم با این بینی😔😔خدا لعنتش کنه ...

گفتم که انزیم بزن عالی میشه

2805
من بینیم کوتاه شده نوک بینیم خیلی فرمش زشته🥺🥺

برا منم دقیقا یه کوفته قلقلی کج وسط صورتم

2801