2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283075 بازدید | 36895 پست
[QUOTE=144088112]💪💪💪💪💪 تومیتونی#  [/QUO کار نمبکنه امضات 😉🙃🙃🙃

ایناهاش گلم👇👇👇👇

بچه هااا ی گل🌸🌸🌸🌸

چالششششش داریممم چه چالشیی..
می خوام همتون را کمر باریک و باربی کنم😁

کمر باریک دوستاااا به گووش📣📣📣📣📣

این چالش  ورزشی به مدت یک ماه هست از دهم این ماه شروع میشه تا ۱۰ ام ماه بعد.(در صورت نیاز، ممکنه تمدید بشه)

و اما‌چالش ورزشی. این ماه جدید:

👈👈👈👈چالش چرخش با چوب🥢
✔️ چربی سوزی در منطقه شکم و پهلو و پشت و کتف و واسه فرمدهی سینه هم عالیه.

✔️پایین تنه ثابت و کمر صاف و از کمر میچرخید، سر و گردن هم ثابت و به سمت جلو.

✔️حرکت را کامل برید، یعنی قشنگ‌بچرخید به پهلو، نصفه نیمه انجامش ندید .

✔️چوب نداشتید با لوله جارو برقی برید.

✔️به این صورت که برای شروع در دو ست ۱۵ تایی انجام میشه.

✔️هر هفته ۱۰ تا بهش اضافه کنید که میشه
۲ تا ۲۰ تا
۲ تا ۲۵تا
۲ تا ۳۰ تا
الی  هر جایی که دیگه خودتون دوست داشتید...

✔️دو مدل هست✌️
👈کسایی که می خوان باسنشون هم کوچیک بشه، به حالت ایستاده..

👈کسایی هم که نمیخوان اب بشه، به صورت نشسته.

🌸اینم بگم که قبلا ، من با کمک این حرکت و بقیه ورزشا ، تونستم کلی سایز کمرم را کم کنم از سایز ۷۶ رسوندم به ۶۶.. پس به شما همجواب میده👌🌸

————موفق باشید💪💪💪——————-

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه هاا یه سوال     @بامدادخمار   سلام عزیزم ممنون میشم جواب بدی  بچ ...

سلام عزیزم 

با ورزش تا ۷۰ در صد میتونی درستشون کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خوبی عزیزم من اشتباه کردم گفتم همینجا باور کن از دیشب تا الان هرکاری کردم نشد وارد سایت بشم ...

عزیزم سعی کن به اینجا به من به سرکروه و سایت و ... وابسته نباشی ممکنه اصلا یروز من و تاپیک و گروه نباشه میخوای رژیمو ول کنی ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@pari95    

گزارش#  

چالش# ۸۶روز (۸۱روز مانده تا هدف)✔

صبحانه= قهوه+نان جو + پنیر +خیار +گوجه

ناهار= کته + قورمه سبزی 

میان وعده = آلو+تخمه آفتابگردان+ گردو+ انار فریز شده + خرما +گندمک

شام = سالاد فصل + لیوان ماست 

آب =۸ لیوان✔

ورزش =۱۵ دقیقه دوچرخه✔

مجموع کالری مصرفی= مجاز= ۱۸۰۰✔

چالش حذف قند ✔

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
2803
الهه جون سلام عزیزم میگم شماهم شنیدین کورتون باعث چاقی میشه؟  من یک هفته س شروع کردم نکنه وزنم ...

اره عزیزم کورتون اضافه وزن و پف میاره ولی به محض قطع دارو دوباره کم میشی 

اگه رژیمو ورزشتو داشته باشی تاثیرش کمتره 

@بامدادخمار     بامدادجون من خیلی گرسنه ام میشه خیلی ضعف می کنم سرگیجه میگیرم دلیلش چیه ...

اولش طبیعیه 

کربو رو قطع نکن پروتیین و اب زیاد مصرف کن

بخدا خیلی بامزه هستی الهه جون منکه همش با پیامات بلند میخندم ها هی بچه هام نگام مبکنن هی شوهرم نگام ...

😘😘😅😅😅 قربونت عشقم حالا اینکارا رو نکنید با بچه ی مهمونا 😆

عزیزم شما که فعالی صدایمارو به بامداد برسون  از هفته پیش ۳تا سرگروه برامون عوض کردن  ...

عزیزم خودت تگم کنی صداتو میشنوم 

گلم خب چیکار کنم بنظرت از سرگروه ها سفته بگیرم که اگه نتونستن بیان بزارم اجرا ؟ 😆 یا مثلا تو خونشون دوربین نصب کنم ببینم کی دختر عموش بجای خودش میاد ؟ یا اگه سرگروهی میگه همسرم ناراحت میشه بگم جدا بشه ولی سرگروه بمونه ؟ 

سرگروه ها که از من حقوق نمیگیرن بخام بگم اجباریه موندنتون خب بنده خدا ها یمدت قبول کردن وقتشون رو بزارن و سرگروه باشن که به من و به شما کمک کنن  تا الان هم گروه نارنجی هم گروه قرمز سرگروه عوض کردن گروه شما هم نگین چند ماه سرگروه بوده ،دیگه این دست من نبوده و خبر نداشتم قراره دختر عموش بیاد ستایش هم که سرگروه جایگزین بوده این وسط من فقط تمنا جون رو بجای نگین گذاشتم که خب شرایطش رو دیگه نداره الان سرگروه باشه 

ولی شماها بخاطر خودتون هم که شده بهتره زیاد وابسته ی تاپیک و سرگروه و من و.. نباشید چون ممکنه به زودی هیچکدومش نباشه سعی کنید انگیزه رو تو زندگی واقعی پیدا کنید که اگه اینا هم نبود رژیمتون ادامه داشته باشه 

2804
سلام  اقا چرا عضو نمیگیری نمیشه منا یه گوشه جا بدید  من با چه انگیزه ای رفتم امروز ترازو ...

سلام عزیزم دلیل عضو نگرفتن رو  اول تاپیک نوشتم ❤️

عزیزم سعی کن به اینجا به من به سرکروه و سایت و ... وابسته نباشی ممکنه اصلا یروز من و تاپیک و گروه نب ...

درست میگی گلم....میدونی هنوز انگار اول راهه تا کودک نوپامون راه رفتن یاد بگیره طول میکشه البته افرادی از قبیل من....وگرنه کاملا حرفت درست و منطقیه عزیزم...متنم رو دوباره خوندم خخخخ استرس ازش میباره نمیدونی تا وارد شد فقط همینجور نوشتم ...😅😅...ولی خداییش احسنت داری هم واسه اراده ای که داشتی برای خودت هم انگیزه ای که به بقیه میدی دست گلت درد نکنه عزیزم من واقعا اگر این تاپیک رو نمیدیدم حالا حالاها باید واسهرنوسان وزنم اونم صعودی بیشتر از نزولی زانوی غم بغل میگرفتم...ولی تاپیکی که ایجاد کردی انگیزم رو بیشتر کرد ...ممنونم ازت گلم.😍😍😍😍 ان شاءالله درزندگیت موفق باشی ...جز دعا کردن کار دیگه ای از من برنمیاد ...مرسی از لطفت😍😍😍😍

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
@مهر620       @یاشارمامان       @ویانا5647 @جوجو۱۴۰۰ ...

رڗیم شوک چالش ۸۶روزه

صبحانه:یه دونه تخم مرغ آبپز+گوجه+ماست ۱۴۸

م:۱لیوان انگور قرمز ۱۰۴

نهار:برنح ۸ق کته +ران مرغ آبپز+ چندتا سیب زمینی سرخ شده +نصف لیوان آب مرغ سالاد و سبزی  ۴۵۰

م:گردو بادام و کشمش  ۱۰۰

شام:ران مرغ آبپز +سالاد+ماست ۲۶۰

م:شیر پاستوریزه ۱لیوان  ۱۱۴

۱۲۰۰ کالری مصرفی
مجاز ۱۳۶۰

چون دیروز نبات داغ زیاد خوردم ۱۵۰تا کمتر ورداشتم

آب ۱۰ل

ورزش

چالش چوب ۶۰۰
قیچی پهلو هر طرف ۶۰
تمرینات شکمی و پهلو ترکیبی ۱۵‌دیقه
طناب ۲۰۰
پروانه ۱۰۰

درست میگی گلم....میدونی هنوز انگار اول راهه تا کودک نوپامون راه رفتن یاد بگیره طول میکشه البته افراد ...

قربونت عزیزدلم لطف داری خداروشکر ایشالا تا اخرش موفق باشی و به هدفت برسی  😘😘❤️❤️❤️ 

فقط نو‌پاها نیستن که انگوزه ندارن کاش راه بیوفتید همش تو بغل منید 😆😆😆

2805
سلام خانمای با اراده گروه آبی  ۱_عزیزان روزهای یک شنبه تا  ساعت ۲ ظهر حتما وزناتون بدید&n ...

عالی فداتشم موافقم فقط دمنوش رو نمی تونم بخورم حساسیت دارم به زنجبیل عالی مه سفت و سخت گرفتی 👌👍

عزیزم خودت تگم کنی صداتو میشنوم  گلم خب چیکار کنم بنظرت از سرگروه ها سفته بگیرم که اگه نتون ...

حرفاتون درسته ولی منم حق داشتم دیگه😥الان یه سر گروه پیگیر و عالی داری چشمش نزنم

قربونت عزیزدلم لطف داری خداروشکر ایشالا تا اخرش موفق باشی و به هدفت برسی  😘😘❤️❤️❤️  فقط ...

ای جان خخخخخ😅😅 انننشاالله عزیزم یاد بگیریم و کم کم بدویم تا هدف بی توقف 😆

👣👣👣👣...دیگه روم سیاه  کف پام سیاهه دارم درشرایط سخت تاتی تاتی میکنم تا راه بیفتم کم کم...😅😉

میگم عزیزم ورزشی که خوب و امتحان شده باشه برای س ی ن ه نیستش که اصلا اعتماد به کف شدم من😩😭

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
2801