2777
2789
عنوان

از ساختمون رو به رومون صدای جیغ و داد میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 104 پست
اره حالا شما دورید من فکر کن واحد بغلی دیوار به دیوار...یه بار یارو در رو باز کرد زنه رو قل داد تو پ ...

خب اون زنه از پس خودش بر میومده 

از بنده خدا مرد زیر دست و پای شوهرش 

منمممم خیلی میترسم یکی کنارم داد بزنه سکته کردم این زنه بدبخت التماس میکرد به مرده به خدا دستام میلر ...

میدونی کجاش بده؟ مردایی که  عصبی هستن و دست بزن دارن. برعکس زنه هم همش کاری میکنه عصبی تر بشن . فیلم ملی رو یادته؟ میدونست شوهره شکاکه باز کارای یواشکی داشت . تهش کتک هم میخورد 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی کجاش بده؟ مردایی که عصبی هستن و دست بزن دارن. برعکس زنه هم همش کاری میکنه عصبی تر بشن . فیلم ...

ارههه

این زنه میگفت علط کردم نمیدونم مرده ورست نفهمیدم چی میگفت ولی انگار زنه کاری کرده بود

2803

ما هم یه همسایه داشتیم زنه مشکل اعصاب داشت 

یه دفعه سر یه موضوعی بحثشون میشد یه بحث کوچیک 

زنه میومد بیرون جیییغ میزد 

داد میزد 

میزد تو سر خودش موهای خودشو میکشید 

بعدش هم از شدت عصبانیت دیگه حالش بد میشد 

حقیقتا اولش ما فکر می‌کردیم شوهرش بهش میزنه یا مقصر شوهرش هست 

چند باری هم که دعواشون میشد 

همش به شوهرم می‌گفت تروخدا برو یه کاری کن میزنه میکشش 

حتما داره کتکش میزنه که انقد جیغ میزنه 

بعدش فهمیدم زنه مشکل اعصاب داره 

خیلیی بد بود به خدا یه دفعه ساعت ۲ و نیم ۳

صدای جیغ میومد مو به تن آدم سیخ میشد 

ارهههاین زنه میگفت علط کردم نمیدونم مرده ورست نفهمیدم چی میگفت ولی انگار زنه کاری کرده بود

ببین من از مردا دفاع نمیکنم .گاهی میگم ما زنا همینجوریش بدبخت عالمیم که گیر این مردا افتادیم .پس حداقل ساوگکت باشیم و زندگیمونو کنیم .  اما دیگه خودمونیم . زنای الانم مثل زنای قدیم بساز نیستن . خیلی هاشون اهل زندگی نیستن تا یه بحث کوچیک میشه میگن طلاق میخوام و فلان. خیانت زن و مردم ک بماند . 

2804
میدونی کجاش بده؟ مردایی که عصبی هستن و دست بزن دارن. برعکس زنه هم همش کاری میکنه عصبی تر بشن . فیلم ...

دقیقااا 

دوست منم شوهرش دست بزن داشت 

رو یه سری چیزا حساس بود به دوستم التماس میکرد می‌گفت توروخدا انقد رو اعصاب من نرو

تو میدونی من رو این مورد ها حساسم 

دقیقااا همونا رو انجام میدی 

دوستم دقیقااا همش مخالفش رفتار میکرد اینم عصبی میشد میزدش 

آخرش دوباره میومد می‌گفت غلط کردم و ببخشید و..

من بهش میگفتم حالا دیگه شوهرت رو این مورد ها حساس هست یکم رعایت کن 

هیچ جوره راضی نمیشد هر روز هم تو خونه دعوا و کتک کاری 

ارهههاین زنه میگفت علط کردم نمیدونم مرده ورست نفهمیدم چی میگفت ولی انگار زنه کاری کرده بود

شاید میخواسته مرده کوتاه بیاد منم شوهرم عصبی بشه انتظار داره اینو بشنوه ولی من وقتی میدونم کارم اشتباه نبوده چیزی نمیگم البته اونم داد میزنه فقط...دستشو بخواد بلند کنه حیثتشو میبرم

2805
اره واقعا نمیشه قضاوت کرد که مقصر اصلی کیه

دوست من خیانت میکرد دیگه همه شهر فهمیدن . اصلا واسش مهم هم نبود .واس خودش میرفت میومد دیگه شوهره هرچی گفت جدا بشیم مادره دختره میگفت ابرومون میره و فلان . آخر سر پسره زد هم دختره رو با اسلحه کشت هم پدر مادره دختره رو .هم دوست پسره زنشو زد ک این دیو.س زنده موند

گوه بخورم دیگ شوهر کنم

🤣🤣🤣🤣

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
دقیقااا دوست منم شوهرش دست بزن داشت رو یه سری چیزا حساس بود به دوستم التماس میکرد می‌گفت توروخدا انق ...

بچه بودم ی همسایه داشتیم شوهره میگفت بیرون کوچه در نیا . این شوهره رو راه مینداخت در میومد کوچه با زنا مینشست . هر روزم شوهره میفهمید کتک میزد زنه فرار میکرد در همسایه ها . دیگه جدا شدن هنوزم بعد ۲۰ سال مرده مجرده . یه وقتا باید صبور باشی تا اعتماد جلب کنی 

شوهر من کاری نداره  با کارام اما یه روز دیر اومدم خونه هوا تاریک شد اخطار داد گفت خطرناکه با اینکه میدونه شبم بیرون باشم دختر زرنگی ام  . گفتم چشم لج نکردم بگم بتوچه و مگه تو فضول کارامی و فلان . 

2801