2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا عزیز ؟ چطور مگه ؟ نگران شدم . 

عزیزم نگران نشو غدد لنفاوی اصولا حساسن اگه تغییری بکنن حتما باید پیگیری بشه مشکل از چیه ممکنه یه عامل میکروبی خیلی ساده عاملش باشه که با انتی بیوتیک درمان بشه ممکنم هست خدایی نکرده بدخیم یا لوسمی لنفوسیتی یا سرطان باشه بخ خاطر همین با کوچک ترین تغییر حتما پیگیر باشیم

💏"You & me 💕make a wonderful "We
کوچیک یا بزرگ نشدن؟چرا نبردین اخه؟

ترس از عمل 🥴

سمت راست بزرگ‌تر از چپه و کاملا مشخصه که برآمده شده 

من حتی به خاطر ترس از عمل ترجیح دادم طبیعی زایمان کنم 😖

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
مامانتون کجاش داره چیکار کرده براش ؟رفتن یا همونطوری موندن؟داروی خاصی مصرف میکنه چندتا داره؟

ببخشید عزیز دیر جواب دادم . 

مامانم یه دونه به اندازه گردو کنار گردن ( محل اتصال گردن به کتف ) داره ، اوایل که متورم شده بود ، درد داشت و مامانم یه اخلاقی داره خیییلی بهش وَر میرفت و این دردش رو بیشتر میکرد . دکتر که رفت گفت میتونه عصبی باشه یا میتونه به خاطر عفونت بدن باشه .( که برا مامان من عصبی بود ) یه مدت دارو خورد و بهتر شد . ولی دکتر گفت این از بین نمیره فقط نباید عصبی بشی چون خیلی تحریک میشه و نباید با حیوون خونگی مثل سگ‌ و گربه در تماس باشی . البته مامانم میگه هوا که آلوده میشه تحریک میشه و درد میگیره .  

ببخشید عزیز دیر جواب دادم .  مامانم یه دونه به اندازه گردو کنار گردن ( محل اتصال گردن به کتف ) ...

پس خانومی مامانتم داره دکتر نگفته نگران کننده هست یا نه ماله من شدید درد داره

پس خانومی مامانتم داره دکتر نگفته نگران کننده هست یا نه ماله من شدید درد داره

بله گفتم که مامانم ۱۵ ساله دارهو هیچ مشکلی براش پیش نیاورده . فقط وقتی عصبی میشه و یا جایی که آلودگی هوا زیاده میره ، درد میگیره . هییچ دارویی هم براش تجویز نشده . فقط اوایل که درد داشت دکتر مسکن و انتی بیوتیک داد . کلا تو مساله غدد لنفاوی درد نشونه بی خطر بودنش هست . خودت نمیدونی از کجا و به چه علت شروع شد .؟