2777
2789
شما چند وقته انتقال دادی؟ بعد از انتقال امپول چی بایز بزنیم مگه؟

انتقال ندادم هنوز. چهارشنبه گذشته پانکچر شدم اگه خدا خواست و جنین تشکیل شد دوشنبه انتقال میدن. فعلاً که 40 تا آمپول پروژسترون دارم که روزی دو تا میزنم. بعضی دکترها شیاف میدن که من پرسیدم گفت شیاف اثرش خیلی کوتاه مدته آمپول بهتره. اذیت میشی اما به نتیجه که فکر میکنی تو دلت قند آب میشه😉

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔
عزیزم الان حالش چطوره؟ دیگه لکه ندیده که؟ اصلا نگران نباش لکه بینی تو ای وی اف کلا طبیعیه نباید نگرا ...

سلام عزیزم اره فعلا که قطع شده.ولی امان از دکترم خیلی بده

یه شماره تماس داده که موقع ضروری فقط بهش پیام بدم جالبه بهش پیام دادم از دیروز ظهر تا اخر شب جواب نداد بعد اخر شبم که جواب داده به جایی که جواب سوالمو بده یه چیز مسخره گفت.

من اتقدر هول بودم میخواستم بگم شیاف هر ۱۲ ساعت میزنه میشه هر ۸ ساعت بزنه؟بجای بزنه گفتم بخوره حالا دکتر تنها جوابی که داده نوشته شیاف که خوردنی نیس😳😳😳همین!!!

به جای اینکه بگه نگران باش شیافو بیشتر کن یا خوب میشه اگه زیاد شد خبر بده فقط همین پیامو داد😡 میخوام بزنمشششش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز ریپلای کردم برا دوس دیگمون بخون فقط ببین اخه

عزیزم نگران نباش مهم اینه که قطع شده استراحت کنه چیزی نمیشه. تو موقعیت ما نیستن که بخوان درکمون کنن نمیدونن کله جوونیمون داره میره پایه بچه

2803
بچه ها من 19 تا تخمک داشتم الان زنگ زدم گفتن 8 تاش جنین شده، این عدد نرماله به نظرتون؟ امیدوار باشم ...

بله عزیزم ماشاالله عالیه، مگه شما چندتا جوجه میخوای؟انشاالله دو سه تاش برات بگیره خداییش کافیه دیگه😅😍😍😍

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم اره فعلا که قطع شده.ولی امان از دکترم خیلی بده یه شماره تماس داده که موقع ضروری فقط بهش ...

وای چه دکتر بیخیالی😞😞😞 بازم خداروشکر مشکل برطرف شده عزیزم

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
2804
منم الان اومدم سونو شدن از ساعت ۸ تا الان تو کیلینیک بودم تازه نوبتم شد خداروشکر ساک بارداری و کیسه ...

ای جانممم یادم نبود میخوای بری امروززز وای خدارو شکررر مامان جونش به امی روز بغل کردنش‌.

سلام عزیزم اره فعلا که قطع شده.ولی امان از دکترم خیلی بده یه شماره تماس داده که موقع ضروری فقط بهش ...

وا اين چه طرز جواب دادنه 😳يه ذره با دقت تر ميخوند متوجه ميشد اشكال نداره الان خوب شده ديگه لك نداره؟ امروز دوباره بهش زنگ بزن . ولي نگران نباش چيزي نيست. راستي موعد پريوديشو رد كرده؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
2805
منم الان اومدم سونو شدن از ساعت ۸ تا الان تو کیلینیک بودم تازه نوبتم شد خداروشکر ساک بارداری و کیسه ...

خداروشكر عزيزم تبريك ميگم عزيزم 

راستي سونو شكمي شدي يا واژينال؟ روز چندم انتقالته امروز؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
وا اين چه طرز جواب دادنه 😳يه ذره با دقت تر ميخوند متوجه ميشد اشكال نداره الان خوب شده ديگه لك نداره ...

اره یه هفتس تقریبا رد شده از پریودیش.نمیدونم والا همینجوریشم ما مامانا استرسمون زیاده اینم به جای درک کردن اینطوری جواب داد.امروزم پیام دادم جواب نداد.فعلا ک قطع شده خدارو شکر ولی اگه باز شروع بشه میبرمش معطب و اونجاس ک حرفا دارم با دکتر😔😡

قربونت برم گلم همچنین تو عزیزم اره خودمم تعجب کردم که ال دی نداد اول رفتم داخل منشی دکتر گفت برای چ ...

عزیز دلم من شنیدم دکترای ابن سینا ال دی نمیدن یه دوره بخوری ، حالا من نمیدونم خوردن یا نخوردنش چه تاثیری داره 

خوشبحالت رویان ميگفت هم تست خون هم تست حلقی کرونا باید بدید میترسم ازش خیییلی

2801