2777
2789
عنوان

شماها که آنلاینید چی میشه بیاید

167 بازدید | 14 پست

چی میشه بیاید تاپیک آخرم باهام یکم حرف بزنید 

کنکوریم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم......

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

منم کنکوریم

با من حرف بزن

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میای تاپیک اخرم؟

باش

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ 

2803
عزیزم من اومدم چند کلمه ای بنویسم که دیدم تاپیک قفله

گلمممم 

میشه اینجا برام بنویسییی 

اونو قفل کردم گفتم یهو پربازید نشه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

من خیلییییی خوب حس شما رو درک میکنم

هم عشق یک طرفه رو،هم حسی که به اون اقا تئاتری داری

مهم ترین چیزی که باعث میشه شما این احساسات رو داشته باشید همون محبتیا که از پدرتون دریافت نکردید

یه خانم هرچقدر از پدرش بیشتر محبت دریافت کنه کمتر میره به سمت مردای دیگه

من خودمم پدر با محبتی ندارم،کلا ادم سردیه اما بداخلاق نیست

ولی همین بی محبت بودنش باعث شده که من خیلی واکنش نشون بدم نسبت به محبت از مرد های غریبه،خودمم ادم خوش اخلاقی هستم خیلی از مذکر های اطرافم تعریف و محبت میشنوم

و از همه ی اینها بیشتر محبت یک نفر و تعریفاش خیلی به دلم نشست

عاشفش شدم و شد یه عشق یکطرفه

از ما کاری بر نمیاد تا وقتی که یه مرد واقعی وارد زندگیمون بشه و این خلا رو پر کنه

منم میخوام کنکور بدم

2804
من خیلییییی خوب حس شما رو درک میکنمهم عشق یک طرفه رو،هم حسی که به اون اقا تئاتری داریمهم ترین چیزی ک ...

عزیزممم:)چقد خوبه درک میکنی:)

چند سالته؟امیدوارم موفق بشی❤️

من مثلا میبینم اون آقا فقط یه ۸ سال از پدر خودم کوچیک تره اما چقدر طرز فکرش فرق داره،مثلا استوریاشو میبینم همیشه تو جشن و مهمونی و کافه و بیرونو میگم چرا پدر من هیچ وقت نبرد؟هر وقت گفتم کافه گفت تو درس میخونی مگ آدم درس خون کافه میره؟

اینا مال آدمای جلفه 

مثلا تئاتر که رفتم 

انقد قشنگ باهام صحبت میکرد 

کیفمو گرفت خواهرمو ببرم بالا باهاشون عکس بگیره 

یا مثلا جمعیت زیاد بود 

دستشو یجوری پشتم نگه داشته بود کسی به منو خواهرم نخوره 

عزیزممم:)چقد خوبه درک میکنی:)چند سالته؟امیدوارم موفق بشی❤️من مثلا میبینم اون آقا فقط یه ۸ سال از پدر ...

منم هم سن و سال خودتم اما یکم کوچیکتر

میفهمم

اون حس حمایتی که از اون اقا گرفتی برات هم شیرینه هم تلخ

پدرای ما از نسل های قدیمن و این چیزا یکم براشون عادی نیست

من خودم کار معرق انجام میدم،یه تابلو برای تولد پدرم درست کرد و مشابهش هم برای یکی از اشنا هام که پزشکه

ری اکشن بابام فقط یه لبخند بود ولی دکتر انقدر ذوق کرد انقدر تشکر کرد انقد خندید و گفت تو چقدر مهربونی که من جا خوردم

با خودم گفتم چرا ری اکشن بابام باید انقدر با یه پسر غریبه فرق داشته باشه

و اون لحظه گفتم ای کاش این ادم با ذوق تو زندگی من بود

منم هم سن و سال خودتم اما یکم کوچیکترمیفهمماون حس حمایتی که از اون اقا گرفتی برات هم شیرینه هم تلخپد ...

وای دقیقاااا🙂حالا شاید خنده دار باش من مثلا کلا حتی بییینم یکی به دخترش محبت میکنه هم اینجوری میشم 

مثلا میبینم یکی دخترشو بغل کرده انقد دلم میخواد به منم محبت کنه،

مثلا یه فامیلمون دختر نداره 

بعد من هرسری میرم خونشون این مرده انقد بهم حس کافی بودن میده انقد ازم تعریف میکنه که میگم وای چقدددد خوب حرف میزنه کاش باز برم خونشون:)یا داییم مثلا میرم خونشون بهم میگه مثلا فلان مارک شکلاتو خریدماااا یا فلان نسکافه میدونستم دوست داری،یا رفتم برات ماگ خریدم میدونستم خونمون بیای عادت داری تو ماگ چایی بخوری،یا بهم پیام میده تولدمو تبریک میگه میگم خدایا یعنی یادش بودم من؟؟؟کاش بابام بود بجای داییم:)

انقد برامون ارزش قائل نشدن اینجوری شدیم،

الانم این آقا دقیقا همون حس حامیو بهم میده،

دوست دارم مثلا یکی مثل این مواظبم باش 

سنش اینجوری باش،پخته باش و در کنارش مثل این انقد بروز باش ،که همیشه درحال کافه گردی و کتاب خوندم و اینور اونوره،من 

هعی اینم زندگی ماست

وای دقیقاااا🙂حالا شاید خنده دار باش من مثلا کلا حتی بییینم یکی به دخترش محبت میکنه هم اینجوری میشم ...

من خودم یه استاد معرق دارم

این خودش دختر داره اما دخترش اصلا دوسش نداره و ارتباطشون خوب نیست

بعد هر دفعه که منو میبینه انقدر ازم تعریف میکنه و محبت میکنه و همیشه بهم کادو میده،روز دختر تولدم و ...

خوشحال میشم اما میگم کاشکی بابامم اینطوری بود

بیشتر از اینا علاقه یکطرفه منو اذیت میکنه

میگم کاشکی اونی که دوسش دارم منو دوست میداشت

امروز تولدمه میگم کاشکی حداقل در حد یه تبریک منو یادش بود...

این سخت تره برام

2805
من خودم یه استاد معرق دارماین خودش دختر داره اما دخترش اصلا دوسش نداره و ارتباطشون خوب نیستبعد هر دف ...

:))))))تولدت مبارک گل دختر❤️امیدوارم اون آدم متعلق به تو باش و بیاد تو زندگیت❤️

:))))))تولدت مبارک گل دختر❤️امیدوارم اون آدم متعلق به تو باش و بیاد تو زندگیت❤️

مرسییی عزیزمممم

من شنونده خوبی ام

هر وقت دلت گرفت خواستی صحبت کنی منو تگ کن

همدردی زیاد داریم😂😍❤️

مرسییی عزیزمممممن شنونده خوبی امهر وقت دلت گرفت خواستی صحبت کنی منو تگ کنهمدردی زیاد داریم😂😍❤️

چقدرررر خوبی❤️❤️🤍🤍حتما خوشحال یه دوست مثل تو دارم💙😌

2801