2777
2789
عنوان

خانما بچه های اول همه این جورین

172 بازدید | 18 پست

پول بهم نمیده. اگه  هم بده  پول نت هست. البته الان نیاز ندارم. یا سفر دانشجویی میرفتم فقط ۵۰۰ میداد.

چرا چادر نپوشیدی. حق نداری بری خونه دوستت

اون وقتا تو کیف مدرسه ایم هم میگشت. 

تو کمدم میگشت. 

همیشه بحث داشت باهام. 

والان خواهرم که بهش میگه این مادرم هست 

سنش هم کم نیست ۱۵ سالشه 

میره خونه دوستاش تا ۱۰ 

وقتی از مدرسه میبرنش سفر چند میلیون بهش میده 

مانتوش اجازه داره حتی بلوزم بپوشه. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
بچه ی اول حساسیت ها بیشتره روش باور کن از رو علاقه بوده

از رو علاقه بهم پول نمیده. 

از رو علاقه صبحا بهم گیر میده چرا نماز نخونده 

این گیر دادن ها برای الانم هست. 

انگاری فقط برای من نماز واجبه. 

حتی ۵۰ تومن نت هم نمیداد بهم. خیلی زوره. خیلی. هر دفه دستم جلوش دراز بود. 

الانم رو حقوقم نقشه کشیده. من نصف خرج خانواده رو بدم 

عزیزم الان به خواهرت توجه میشه یعنی اون مقصره؟؟؟مشکل از مادرتونه

عزیزم من هنوز مجردم.  کاری به توجه ندارم.

مثلا من میرم دانشگاه تا شب تو کارت خودم که پول نمی ریخت. 

کارتی که بهم میداد خالی خالی بود.  ولی میگفت نه پر پوله ببین.  ولی اونجا که می کشیدم اصلا میگفت موجودی نداره. 

من فروردین رفتم مسافرت ابجیم اردیبهشت رفت من با  ۴۰۰ رفتم که گفتم یکم دیگه کمکم کنید ولی نداد ولی خواهرم ۲ میلیون.

2804
حتی ۵۰ تومن نت هم نمیداد بهم. خیلی زوره. خیلی. هر دفه دستم جلوش دراز بود. الانم رو حقوقم نقشه کشیده. ...

هنوزم دیر نشده 

به خانواده ت خیلی مودبانه بگو که بین تو و خواهرت تبعیض  قائل نشن .. یه جاهایی باید آدما خودشون از حق خودشون دفاع کنن 

عزیزم من هنوز مجردم. کاری به توجه ندارم.مثلا من میرم دانشگاه تا شب تو کارت خودم که پول نمی ریخت. کا ...

خب صد در صدددد مقصر مادره و هیچ ربطی خواهرتون نداره 

حس بدیه کلا میفهمم چه حسی به خواهرت داری ولی اونم بی گناهه و البته که اونم آسیب میبینه اگه تو این تحت نظر خانواده نباشه و بخواد هرجا که دوست داشت با هرکی که میخواد بره بیرون...نمیگم گیر بدن بهش ولی حداقل کاش کاملا رهاش نمیکردن تو این سن کمکش میکردن.

و سر شماهم کاملا افراطی رفتار میکنن متوجهم

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
هنوزم دیر نشده به خانواده ت خیلی مودبانه بگو که بین تو و خواهرت تبعیض قائل نشن .. یه جاهایی باید آد ...

میگم. 

بهم میگن تو چرب زبونی بلد نیستی.  تو باید چرب زبون باشی.

واقعتش من دلم رفته ازشون.واقعا نمیتونم دیگه مثل یه بچه که هزار تا لوس بازی در میاره برخورد کنم 

منو دوستم  باهام استخدامی جایی شدیم پدر اون رفت براش گوشی گرون قیمت خرید شیرینی گرفتن براش 

ولی پدر من تو فکر پول گرفتن منه. 

همه پولایی که  خرج کرده رو نوشته ارم بگیره. هر روز به همه زنگ میزنه من مانتو گرفته فلان قییمت همه رو نوشتم بگیرم ازش. 

من شدم یه ادم عقده ای بی اعتماد به نفس.

هزار تا روان درمانی هم برم خوب نمیشم 

باور کن وقتی  اون یه بار دیدم کیف مدرسه ایم رو میگرده تو ذهنم موندع که موندع 

خب صد در صدددد مقصر مادره و هیچ ربطی خواهرتون نداره حس بدیه کلا میفهمم چه حسی به خواهرت داری ولی اون ...

مادر من پیش پن یک حرف مزنه پیش بابام یه حرف که رابطش خرای نشه. کلا کسیه که  جایگاه خودش براش بستگی داره 

2805

توی زندگی من با وجود تنبیه های فیزیکی شدید، قطعا هیچ علاقه ای در کار نبوده

نمیشه روی همه اسم پدر رو گذاشت... بعضیا مثل من دردامون رو توی قلبمون پنهان کردیم... دردی که وسعتش یه دنیاست

2801