2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که زشتم 

چون کسی از بچگی بهم نمیگفت خوشگلی 

خدایا صدایت میزنم غم بزرگی روی قلبم سنگینی می‌کند تو رو به لب تشنه ی امام حسین مشکل ما رو حل کن دیگه تحمل کشیدن این رنج رو ندارمممم همه چیز رو مثل قبل کن خدایااااا😭🖤 میشه برا حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 

2803

منم فکر میکنم خوشگلم 

چون قدم بلنده هیکلم قشنگه قیافمم خوبه 

اکثرا هر جا برم خاستگار دارم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خوشگلا ذات قشنگی دارن معیارشون همینه

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

میگن خوشگلم  ولی خب از رو علاقه و ادبه احتمالا

ولی از نظر خودم معمولی ام

زیبا نیستم 

زیبا یعنی مونیکا بلوچی و امثالش مثلا 

زشتم نیستم 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

2804

عزیزم کی معیار خوشگلی رو تعیین میکنه مگه؟؟ اگه بر اساس صنعت مد بخوایم خوشگلی و زشتی رو مقایسه کنیم که الان هممون باید صد تا عمل بکنیم 

خدا هیچکسی رو زشت نیافریده

خدا بداند کافیست❤️
2805

کسی در این مورد تا حالا چیزی بهم نگفته 

معمولی ام بعضی وقتا خوشگل میشم بعضی وقتا نه

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حیوانات نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش.حالا گزینه بستن رو بزن تموم شد. تا اینجا اومدی ی شعر تک بیتی تقدیمت کنم       من دگر سوی چمن هم سر پروازم نیست, که پر بازم اگر هست دل بازم نیست
عزیزم کی معیار خوشگلی رو تعیین میکنه مگه؟؟ اگه بر اساس صنعت مد بخوایم خوشگلی و زشتی رو مقایسه کنیم ک ...

من تا قبل از نامزد سابقم حس بدی ب خودم نداشتم

اون خیلی تخریبم میکرد

الان همش احساس زشتی دارم

خیلی حساس شدم روی خودم 

2801