2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نميدونم دقيق چندم انتقال داده. من احتمالا پس فردا من چون بتام پايين بود دوباره فردا آز ميدم خداكنه خ ...

الهییی بگردمممم ایشالله با خبر خوش میای.من چهار شنبه وقت داده ایشالله ک تا اون موقع اتفاقی نیوفته و همون چهار شنبه برم 

خداروشکر.چندتامیخواید انتقال بدید؟مشکلتون چی بود؟

من که یه دونه بچه میخوام حالا تعداد انتقال رو نمیدونم دکترم گفته احتمالاً دو تا انتقال میدم مشکلم چسبندگی و تنبلی تخمدان بود جدیدا آزمتیش گرفتیم همسرم یهویی ضعیف شده بود شایدم آزمایشگاه خطا کرده بود چون تا پارسال وضعیتش عالی بود

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔
2803
من که یه دونه بچه میخوام حالا تعداد انتقال رو نمیدونم دکترم گفته احتمالاً دو تا انتقال میدم مشکلم چس ...

عزیزم سعی کن بعد انتقال زیاد سمت گوشی نیای ضرر داره اینترنت و عوارضش

شما یه مرحله از من جلو تری خیلی برام دعا کن 

راستی جنین هم بودش؟یعنی دیدع شد؟

اون چیزی که تو مانیتور نشونم داد ی ساک بارداری بود با نقطه سفید کوچیک که گفت کیسه زرده بهش میگن و جنین این توعه دیگه توکل بخدا انشالله که تا ۱۲ روز دیگه قلبشم تشکیل بشه

2804
خداروشكر عزيزم تبريك ميگم عزيزم  راستي سونو شكمي شدي يا واژينال؟ روز چندم انتقالته امروز؟  ...

سونو واژینال شدم. روز ۲۲ انتقالمه عزیزم. انشالله شما هم با خبرای خوش بیای

عزیزم سعی کن بعد انتقال زیاد سمت گوشی نیای ضرر داره اینترنت و عوارضش شما یه مرحله از من جلو تری خیل ...

محتاجیم به دعا. چشم منتظر خبر مثبت شدن انتقالتم ایشالاه چشم هم بزنی اون روز رسیده

منم باید پس فردا برم برای دعا کن گلم

اومدی خونه آب و مایعات تند تند بخور که اثر بی هوشی زود بره و تو کبد رسوب نکنه زیورآلات هم هیچی نبر با خودت و وستیل رو تحویل همراهت بده چون اونجا چیزی گم بشه هیشکی گردن نمیگیره

الهییی بگردمممم ایشالله با خبر خوش میای.من چهار شنبه وقت داده ایشالله ک تا اون موقع اتفاقی نیوفته و ...

نگران نباش عزيزم مطمئن باش ميري و مياي و اشك شوق ميريزي 😍

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
2805
سونو واژینال شدم. روز ۲۲ انتقالمه عزیزم. انشالله شما هم با خبرای خوش بیای

ان شالله عزيزم 

آره همين هفته ها سونو واژينال خيلي خوبه ساك مشخص ميشه. خداروشكر. ممنونم عزيزم برام دعا كن 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
اومدی خونه آب و مایعات تند تند بخور که اثر بی هوشی زود بره و تو کبد رسوب نکنه زیورآلات هم هیچی نبر ب ...

بعد از عمل چقدر نگهمون میدارن میذارن شوهرمون بیاد پیشمون؟

همراه خانم لازمه؟

ببخش گلم زیاد سوال میپرسم

2801