دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم دفعه ی بعد همسرتم ببر درمانگاه نگاه کنه یادبگیره هرروز برات تزریق کنه خیلی راحته فقط بعد چند ر ...
عضلانیه، صبح یه طرف میزنم شب طرف دیگه. همسرم روزها خونه نیست باشه هم من نمیتونم اعتماد کنم والاه. امروزم پرستار میگفت یه روز هم از ران بزن اما ترسیدم فلج شم، اینهمه بدبختی میکشیم آخرش بچه شبیه عمه ش میشه😂😂😂
نه به هیچ وجه دردی نداشت یه بی هوشی خفیف میگیری بعدش پا میشی میای خونه. یه ذره در حد دو قطره هم شاید خونریزی کنی فقط اصلاً نترس و استرس نداشته باش چون رو تخمک اثر میذاره
سلام منم ۱۱ خرداد پانکچر شدم ولی هنوز انتقال جنین ندادم قرار بود این ماه برم برای انتقال ،ال دی دارم میخورم ولی ازمایش تیروییدم رو ۴/۵ بود بهم گفتن برو اول اون و کنترل کن به نظرتون این ماه میتونم انتقال بدم؟کسی با تیرویید لب مرز باردار شده؟ده روز قرص بخورم نمیاد پایین؟؟
به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنمدعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏
ممنون گلم سعی خودم و میکنم عزیزم کی بهمون میگن چند تا جنین تشکیل شده؟ به شما گفتن الان ...
سه روز بعد زنگ میزنی و میپرسی که چندتا جنین هست که من امروز باید بپرسم و هنوز جرات نکردم. واسم دعا کن، انشالاه شما هم خونت پر از عطر وجود یه کوچولوی سالم و خوشگل بشه