2777
2789

بچه ها یه سوال 

من دارم امپول زیر جلدی دور ناف میزنم دکترم گفته دوشنبه برم 

اگر خوب رشد نکرده باشه بازم امپول میدن؟

یا اگر رشدش خوب باشه همون روز پانکچر میکنن؟

یه سوال دیگه من خیلی میترسم این امپولا رو میزنم تبدیل به کیست بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها یه سوال  من دارم امپول زیر جلدی دور ناف میزنم دکترم گفته دوشنبه برم  اگر خوب رشد ...

همون روز که پانکچر نمیکنن عزیزم اگه اندازه هاش مناسب باشه برای یه ساعت مشخصی بهت آمپول آزادسازی میده که 36 ساعت بعدش باید پانکچر بشی

چون آمپول آزادسازی میدن معمولا کیست نمیشن ولی خب من خودم از پانکچر پارسالم یه کیست دارم که هنوزم نرفته دکترمم میگه مشکلی نیست

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم دفعه ی بعد همسرتم ببر درمانگاه نگاه کنه یادبگیره هرروز برات تزریق کنه خیلی راحته فقط بعد چند ر ...

عضلانیه، صبح یه طرف میزنم شب طرف دیگه. همسرم روزها خونه نیست باشه هم من نمیتونم اعتماد کنم والاه. امروزم پرستار میگفت یه روز هم از ران بزن اما ترسیدم فلج شم، اینهمه بدبختی میکشیم آخرش بچه شبیه عمه ش میشه😂😂😂

به تمام آرزوهایم یه معذرت خواهی بدهکارم💔
2803
بچه ها یه سوال  من دارم امپول زیر جلدی دور ناف میزنم دکترم گفته دوشنبه برم  اگر خوب رشد ...

من از دی ماه پارسال همش میزدم تبدیل به کیست نشد نگران نباش. آمپولها رو فقط سعی کن خارجی بگیری

عزیزم پانکچر درد داشت؟ من میترسم

نه به هیچ وجه دردی نداشت یه بی هوشی خفیف میگیری بعدش پا میشی میای خونه. یه ذره در حد دو قطره هم شاید خونریزی کنی فقط اصلاً نترس و استرس نداشته باش چون رو تخمک اثر میذاره

همون روز که پانکچر نمیکنن عزیزم اگه اندازه هاش مناسب باشه برای یه ساعت مشخصی بهت آمپول آزادسازی میده ...

ممنون گلم واقعا ذهنم درگیره شما کجا انجام دادی نتیجه نگرفتی؟

مگه جنین نمیذارن تو رحم پس چرا نمیگیره اون جنین چی میشه پس

2804

سلام منم ۱۱ خرداد پانکچر شدم ولی هنوز انتقال جنین ندادم قرار بود این ماه برم برای انتقال ،ال دی دارم میخورم ولی ازمایش تیروییدم رو ۴/۵ بود بهم گفتن برو اول اون و کنترل کن به نظرتون این ماه میتونم انتقال بدم؟کسی با تیرویید لب مرز باردار شده؟ده روز قرص بخورم نمیاد پایین؟؟

به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنم‌دعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏
ممنون گلم سعی خودم و میکنم  عزیزم کی بهمون میگن چند تا جنین تشکیل شده؟  به شما گفتن الان ...

سه روز بعد زنگ میزنی و میپرسی که چندتا جنین هست که من امروز باید بپرسم و هنوز جرات نکردم. واسم دعا کن، انشالاه شما هم خونت پر از عطر وجود یه کوچولوی سالم و خوشگل بشه

2805
شما از کجا خارجی پیدا کردی از همون داروخونه ابن سینا خریدم گقت خارجی نداره سینال اف

خارجی اسمش گونال اف هست. نمیدونم من تهران نیستم ولی از چند داروخانه مختلف تو شهرمون خرید میکردم که همشون داشتن

بازم امپول میدن معمولن.برا من همیشه دوباره میداد.بعد یه مدل دیگه امپول هم میده که سر ساعتش بزنی که تخمک ازاد نشه.وقت میده برا چند روز دیگش برا پانکچر

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
شما از کجا خارجی پیدا کردی از همون داروخونه ابن سینا خریدم گقت خارجی نداره سینال اف

خارجیش گوناله.ایرانیش سیناله

اگر گونال نبود یه مدل دیگه خارجی هست خیلی خوبه اسمش fshکارما  هستش اونو بگیرید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
2801