2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر بزرگم 

هفته پیش فوت کرد روز اخر فهمیدیم سرطان ریه داره تو دو هفته گرفته بود انقدم پیشرفته بود که سریع فوت شد😔

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
2803
ججوری بود علایمشون چی بود چی شدن عمل کردن

اولش گفتن آب داره ریش شلنگ براش گذاشن یه سرش داخل ریش بود یکی تو یه بطری بعدش دیگه عمل نکردن فوت کرد 

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
مادر بزرگم  هفته پیش فوت کرد روز اخر فهمیدیم سرطان ریه داره تو دو هفته گرفته بود انقدم پیشرفته ...

خدا رحمتشون کنه نفهمیدین ینی سرفه زیاد نمیزد علایم نداشت

❤️
مادر بزرگم  هفته پیش فوت کرد روز اخر فهمیدیم سرطان ریه داره تو دو هفته گرفته بود انقدم پیشرفته ...

سرطان ده سال طول میکشه تا ادم رو ازپابندازه

تو این دوهفته دیگ اوجش بوده

خدا رحمتشون کنه

و خداوند سر را آفرید، تا روی گردن باشد... نه در زندگی مردم... 
2804
سرطان ده سال طول میکشه تا ادم رو ازپابندازه تو این دوهفته دیگ اوجش بوده خدا رحمتشون کنه

مامان بزرگ من چن تا دونه روی ریه اش بود عمل کردن برداشتن الان حالش خیلی بده داغونم با اکسیژن نفس میکشه

فرستادن برا نمونه خدا کنه خوش خیم باشه

❤️
مامان بزرگ من چن تا دونه روی ریه اش بود عمل کردن برداشتن الان حالش خیلی بده داغونم با اکسیژن نفس میک ...

انشاا... که حالشون خوب میشه

دعا میکنم براش😙

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
2805
خدا رحمتشون کنه کاش ریشه سرطان برداشته میشد

ممنون عزیزم انشاا...

مطمئنا میشع 

ولی خوب بعضیا میگن این سیاستای شرکتای داروسازیه جهانیه که نمیذارن درمان قطعی اعلام بشه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
2801