2777
2789
مامان بزرگ من چن تا دونه روی ریه اش بود عمل کردن برداشتن الان حالش خیلی بده داغونم با اکسیژن نفس میک ...

انشالا ک خدا شفا میده 

ولی عزیزم خودتون واماده کنید منتظر هر چیزی باشید  ما هم دعا میکردیم فقط ولی سرطان مخصوصا تو سن بالا خیلی کم پیش میاد ک خوب شه

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
انشالا ک خدا شفا میده  ولی عزیزم خودتون واماده کنید منتظر هر چیزی باشید  ما هم دعا میکردی ...

ن وای خدانکنه نمیدونی هممون چقد وابستشیم

الان دونه های سرطانی برداشته شده خداروشکر 

التماس دعا 

❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستم منم سرفه های مزمن شاید ده سال باشه دارم. 

سرفه خونی ندارم اغلب سرفه خشک. 

الان دو روزی هست شدیدا دچار استخوان درد شدم تو پاهام. خیلی خیلی خیلی نگران شدم.

میترسم سرطان ریه باشه. چون یکی از دوستان گفتن ک شوهرشون سرطان ریه داشتن ک متاستاز استخوانی شده. 

خیلی استرس گرفتم. میشه بپرسم مادر بزرگتون چه علائمی داشت?

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم
2803
سلام دوستم منم سرفه های مزمن شاید ده سال باشه دارم.  سرفه خونی ندارم اغلب سرفه خشک.  الا ...

ان شاءالله که خیره عزیزم

سرفه خشک بدن ضعیف کاهش وزن اشتها نداشتن

بدن درد

❤️
ان شاءالله که خیره عزیزم سرفه خشک بدن ضعیف کاهش وزن اشتها نداشتن بدن درد

ممنونم. چه مدت سرفه خشک داشتن تا متوجه بیماری شدن?

انشاله ک خدا شفای کامل بده هرچه زودتر

ممنونم. چه مدت سرفه خشک داشتن تا متوجه بیماری شدن? انشاله ک خدا شفای کامل بده هرچه زودتر

دوماه

دکتر گفته بود ک ادمی ک یک ماه سرفه خشک بزنه باید حتما دکتر بره

❤️
دوماه دکتر گفته بود ک ادمی ک یک ماه سرفه خشک بزنه باید حتما دکتر بره

😣😣

انشالا ک هرچه زودتر لباس عافیت بپوشه مادر بزرگ عزیزتون

ممنون ک وقت گذاشتید جواب دادید

2804

سلام روز خوش ، خانواده ما توی تهران خیلی غریب و فقیریم ، پدرم امسال فوت شد ، چهلمش که تموم شد متوجه شدیم مادرم سرطان ریه بدخیم داره ، من ۲۶ سالمه و یه خواهر ۲۰ ساله دارم ، بعد از عمل و شیمی درمانی ، دکترا امیدی ندارن ، مادرم خیلی سرفه داره تورو خداااااااا ازتون خواهش میکنم دعا کنید برای مادرم ، خیلی محتاج دعاتونم ، خودمم به خاطر پرستاری از مادر بیکار شدم ، دعامون کنید که دلامون خونه 😭😭😭😭😭

2805

بله متاسفانه برادر من دچار سرطان ریه شده بود. بردیمش پیش خانم دکتر مریم اسلامی متوجه شدیم که ارثی هستش و ما خیلی نگرانش بودیم

اما تحت درمان قرار گرفت و بعد یه مدت به مرور بهتر و بهتر شد و الان شکر خدا دوسالی از اون موقع میگذره و حالش خیلی بهتره

2801