2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13740 بازدید | 202 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنده خدا با صد تومن حتی یه اتاق نمیتونی رهن کنی.... بخدا چه صبری داری   من بودم به روش قهوه تلخ سفر آخرت میفرستادمش...بی شرفها اسم خودشون رو گذاشتن مرد....زن و بچه را میخواد ول کنه بره بخاطره یه هرزه که باهاش بخوابه... ای خدا...

تواگه پول بحساب خودته که نده بهش بگو برو کارهای طلاق بکن وکیل بگیر تو محضر صدتومن میدمت تواکه وکیل بکیری که نصف پول میپره پول دادگاه و مشاوره تمبر باطل کردن رفت امدو..اشتباه نکن پول توحساب توهست نیاز نیست جایی ثبت بشه

2803

من پریروز طلاق گرفتم و ۷۰۰میلیون هم بابت مهریم گفتم و بقیه رو بخشیدم....بازم الان میگن چه غلطی کردم به این پول راضی شدم چون هیچکاری نمیشه باهاش کرد‌، تازه بچه هم ندارم...بعد شما بچه داری و به ۱۰۰میلیون راضی میشی؟!

خستم، خیلی خسته
الان عصبی اینجوری میگی بعدا پشیمون میشیا هیچ توافقی نکن غلط کرده تورو بچه هاتو بدبخت کنه من بودم طلا ...

چندساله گفتن باید برای مهریه دادگاه نرین ثبت برین اکه چیزی بنام باشه توقیف میکنن نباشه هیچی نمیدن مکه فیش حقوقی داشته باشه یا ثابت کنی شغل خوبی داره یا حساب بانکی درستی داشته باشه مه مهریه قسطی بدن حساب بانکی جلوش گرفته میشه زیاد باشه

مهریه ام 560سکهولی خب دادگاه به کی مهریه دادهاینم اموالش به اسم پدرشه

اگه پدرش امضا کرده عقدنامه رو میتونی مهریه بگیری ازش اینم شرایط خاصی داره یکی میشناسم پدرشوهرش بخاطر عقدنامه مهریه اونو داد نمیدونم توعقدنامه چی قید شده بود

2804
خب اگه پیش وکیل توافق، شد، واسه 100تومن چیدادگاه قبول میکنه باز؟

نه موقع طلاق میگن مهر تو میخوای اگه ببخشی اونو دیکه نمیتونی طلب کنی من مهرم بجای بچه گرفتم قید کردم تو طلاق نامه اکه بچه خواست ببره مهریه منو بده

بله آه در بساط هم نداشته باشه باید مهریتو بده، حتی اگه زن خیانت هم کنه شوهرش باید مهریشو بده ، سریع ...

اگه بعد درخواست مهریه اموال به نام کسی بزنه یا بفروشه دادکاه برمیگردنه بنام خودش و توقیف می‌کنه اگه قبل درخواست مهریه بنام کسی بزنه نمیتونه کاری بکنه پس بگیره بخاطر مهریه وتوقیف کنه

2805
2801