2777
2789

رای طلاق اومد .

نوشته اظهارات شهود و تحقیقات کلانتری نوشته شده که معتاده 

الان رفته هجامت کرده که اعتراض بزنه بره تجدید نظر خواهی و ازمایش بده که معتاد نیست و بگه شهود و کلانتری دروغ میگن و تمکین رو هم گرفته میخاد بزنه رو پرونده 

ممکنه تو دادگاه تجدید نظر خواهی رای طلاق باطل شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هم رای تمکین گرفته هم هجامت کرده ک بگه معتاد نیست و درخاست دوباره تحقیقات از قاضی خواسته بنظرتون تو دادگاه تجدید نظر خواهی رای طلاق باطل میشع؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با توجه به اینکه رای براساس اعتیاد اقا صادر شده معمولا در دادگاه تجدید نظر نیز بر اساس همین مستندات ...

خب میخاد بره بگه من ازمایش میدم و معتاد نیستم چون هجامت کرده اونا نمیدونن کهههه 

ولی کلانتری شهود گفتن که معتاده 

بنظرت تو تجدید نظر خواهی دوباره ازمایش میخان؟؟؟ یا دوباره میفرستن تحقیقات محلی؟؟؟؟؟؟

تمکین رو گرفتع  میخاد اینو بزنه رای عوض کنه خیلی میترسم 

نه وکیل ندارم تمکین گرفته میخاد بزنه رو پرونده و رای رو تو تجدید نظر خواهی تغییر بده بنظرت ممکنه ؟؟؟ ...

چرا وکیل نمیگیری دیونه

وکیلا خیلی زرنگن نمیزارن کاری کنه اگ هم کنه اعتراض میزنه تو چطور تنهایی میخوای این همه کارو کنی تازه اطلاعات هم نداری

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چرا وکیل نمیگیری دیونهوکیلا خیلی زرنگن نمیزارن کاری کنه اگ هم کنه اعتراض میزنه تو چطور تنهایی میخوای ...

خب طلاق صادر شده اون میخواد این اعتراض هارو بزنه 

اون وکیل گرفته ممکنه با این اعتراضش که رای تمکین گرفته و میخاد بره بگه ازمایش میدم که معتاد نیستم و درخاست دوباره تحقیقات بده رای طلاق باطل شه؟؟؟

خب من وکیل بگیرم اون وکیل چجوری جلوشو میگیره ک اعتراض نزنه تو برگه نوشته تا بیست روز مهلت اعتراضه

خب طلاق صادر شده اون میخواد این اعتراض هارو بزنه اون وکیل گرفته ممکنه با این اعتراضش که رای تمکین گر ...

عزیزم وکیل نمیتونه جلوشو بگیره راه حل جلوت میزاره

اون زرنگه ک وکیل  گرفته وگرنه ب عقلشم نمیرسید اینکارو کنه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛