2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان های طبیعی من 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 39678 بازدید | 442 پست
ساعت حدود ۴ و بیست دقیقه بود که یهو یه مامان وارد بخش شد انقدر داد می کشید که حتی نتونستن لباسشو عوض ...

گریم گرفت. یاد زایمان خودم افتادم. با این تفاوت که یه گروه شبه داعشی خورده بود به تورم. بداخلاق و عصبی. منم تا ده سانت جیغ نزده بودم

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خلاصه اینم خاطره زایمان دوم تا ببینیم زایمان سوم چه طور پیش میره  راستی دخترم هم 3800 نبود و 3 ...

من نفهمیدم بالاخره چند هفتت بود زایمان کردی؟؟ سی و هفت؟؟؟؟

طبق سونو ان تی و آنومالی ات منظورمه نه سونوی آخر

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
2803

عزیزم انشالله ب سلامتی من خیلی میترسم اما شوق اون روزم دارم برا منم دعا کن

زندگیم پسرم💜💜💜💜💜"اینکه کسی رو دوست داشته باشیم و اون هم متقابلا مارو دوست داشته باشه مثل یک معجزه است............ -سرگذشت آب و آتش-آبانگان
من نفهمیدم بالاخره چند هفتت بود زایمان کردی؟؟ سی و هفت؟؟؟؟  طبق سونو ان تی و آنومالی ات م ...

طبق آن تی و آنومالی 36 هفته و 6 روز 

اما سونوبیوفیزیکال چندساعت قبل تولد 38 هفته و دو روز 🤨🤨🤨

به خاطر این میگم این سومی رو تا قبل هشتم آذر میزام چون سابقه دارم 

گریم گرفت. یاد زایمان خودم افتادم. با این تفاوت که یه گروه شبه داعشی خورده بود به تورم. بداخلاق و عص ...

الهی بگردم..... 

من زایمان اولم حدود ده ساعت طول کشید فقط دقایق آخر داد زدم 

اما زایمان دوم کلا سه ساعت بود از اولش داد کشیدم تا آخرش دردش چندین برابر اولی بود 

الان همش میترسم سومی یک ساعته به دنیا بیاد اما با ردی فجییییییع تر 😥😥😍😥

2804
کلی گریه کردم.. خدا حفظ شون کنه..😍 اسم شون رو هم بگو.. جنسیت سومی چیه.. برای نی نی منم دعا کن..

ای جاااااانم چرا؟؟؟ شرمنده اشکتون رو درآوردم 😥😥

سومی پسره 

اسم اولی ریحانه سادات 

دومی زهرا سادات 

سومی آقا سید علی 

طبق آن تی و آنومالی 36 هفته و 6 روز  اما سونوبیوفیزیکال چندساعت قبل تولد 38 هفته و دو روز 🤨🤨 ...

البته اینم بگم هااااا چون دوره هام سه چهارماه آخر بهم ریخته بود دکترم گفت همون سونوي آخرت درست بود و تو 38 هفته زایمان کردی میگفت آخرین پریودم اصلا پریود نبوده لکه لانه گزینی بوده چون سه روزه تموم شد من دوره هام همیشه هفت روزه بوده 

2805
چقد قشنگ بود فقط حیف ک ماماخصوصی وزایمان بدون امپول فشارنبود . من فیزیولوژیک بدون امپول بامامای خصوص ...

این دفعه هم همون بیمارستان زایمان میکنم با وجودیکه خصوصی هست اما پرسیدم زایمان بی درد ندارن 

مامای خصوصی دارن اما دکتر من گفت تو نیازی نداری نگیر 😁😁😁

2801