2777
2789

من فعلا خوشحال از حبس برگشتم تازه

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا میرم بیرون جنسارو میبینم حس میکنم همه چی بی کیفیته.نمیتونم چیزی بخرم.تموم خخخ اون ۴تومنم برای ...

خب گلم اگه پول داری برو مرکز خریدای خوب جنسای خوب هست البته موافقم که جنسا اکثرن بنجل شدن

لایک نکن دوست عزیز😑متشکرم
ممنون گلم مطمئنه این پیج؟اره جای جوش دارم فقط

عزیزم نمیتونم بگم چون خودمم نمیشناسم ولی هم دنبال کنندش زیاده هم بخاطر توضیحات توی بیوگرافیش بهت معرفی کردم،تحقیق کن یا همون مارکو از بیرون بگیر

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
2803
وای من رو شارژر از ناموس بیشتر حساسم😑😄

سر شارژرمو برد😖😖😖اگ تا دوروز دیگ نیاد من میرم خونه تابیام ی هفته میشه دارم منفجرمیشم💣💣

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
من ۲۰۰ تومن تو کیفم پول داشتم تو ۳ماه فقط ۴ تومن خرج کردم.یکم بماهم یاد بده خرج کردنو.اخرم دادمش به ...

عزیزم من شوهرم حقوق انچنانی نداره ک بخوام مثل خیلی از این خانمایی ک تو سایت میگن ۵ .تا ۱۰ تومن خرجشونه.بیچاره ۳ جا کار میکنه تا یکم بتونیم پس انداز کنیم.کم نداریم اما خوب تو این زمونه هر چی بیشتر بهتر.

منم ففط اینارو دلم میخواد ولی کو پول.البته ناخن ومژه رو هفته بد میرم.من لباس خریدنی دوست دارم همه چی باهم بهرم اما نمیشه.ی ماه اینو ی ماه اونو میخرم

⚘  لایک نکنین ⚘
2804
ممنون گلم مطمئنه این پیج؟اره جای جوش دارم فقط

درمارولر رو چند گرفتی گلم؟

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
حبس چراا😐

نمی‌دونم کاربریم ترکونده بودن الان تازه آزاد شد

من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...!     من یک دخترم 👧...  با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...!   مهربانم.... سنگم نکنید!   ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو    مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
2805
عزیزم نمیتونم بگم چون خودمم نمیشناسم ولی هم دنبال کنندش زیاده هم بخاطر توضیحات توی بیوگرافیش بهت معر ...

ممنونم اگه تهرانی فروشگاهی جایی میشناسی برای خرید حضوری

لایک نکن دوست عزیز😑متشکرم
سایه ابرو خوبه عزیزم منم می‌خوام انجام بدم هزینه اش چقد شد

۲۵۰

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
2801