2777
2789
وای دقیقا...نیم بوت مانتوپاییزه بارونی کتونی خوب شال 

اوهم تازه لباس زیرم میخوام.اونقدم ک گرونه لباس زیرا.

یکمم پول میخوام دوباره ناخن بکارم.مژه هامم اکستنشن کنم.

فقط ذهنم درگیر پوله پوووووللللل

⚘  لایک نکنین ⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوهم تازه لباس زیرم میخوام.اونقدم ک گرونه لباس زیرا. یکمم پول میخوام دوباره ناخن بکارم.مژه هامم اکس ...

من ۲۰۰ تومن تو کیفم پول داشتم تو ۳ماه فقط ۴ تومن خرج کردم.یکم بماهم یاد بده خرج کردنو.اخرم دادمش به شوهرم!

2803
فک کنم تا فروردین هست فریز کردش خاصیتم داره؟

نميدونم اما شاغلم مجبورم،شام مورد علاقه مونه برانى اسفناج  

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
2804
عزیزم من درمارولر خریدم میخوام توخونه خودم انجام بدم شما میدونی کوکتل هارو ازکجا میشه خرید جای مطمئن ...

برای جوش و جای جوش میخوای یا بقیه چیزا؟

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
من ۲۰۰ تومن تو کیفم پول داشتم تو ۳ماه فقط ۴ تومن خرج کردم.یکم بماهم یاد بده خرج کردنو.اخرم دادمش به ...

شما بیا خرج نکردنو بما یاد بده😑

لایک نکن دوست عزیز😑متشکرم

دوستم شارژرمو برد اعصابمممم داغونه من چیکاکنم😖😖😖

ک داند ب جز ذات پروردگار ک فردا چ بازی کند روزگار؟!                دلیل عضویتم سوال از حس ششم بود ک قسمت نشد هنو😐🤕                    
2805
2801