2777
2789
عنوان

خانم هایی که ریزش مو دارن بیان!(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 1680322 بازدید | 28507 پست
بچه ها اینم ی نمونه از تاثیر مزاج رو مو مث این خانم سلام خسته نباشید من دختری 17 ساله هستم الان 3-4 سالی هست که ریزش مو شدید پیدا کردمبطوری که قسمت جلو سره من کم پشته کم پشت شده بود خیلی دکتر رفتم اولش که گفتن کمبود آهن و ویتامین دارم برای همین یه 3 سالی میشه که من الان دارم قرص آهن و زینک و بیوتین مصرف میکنم بعد رفتم سونوگرافی گفتن یه چیزای ریزی هست (کیست) اما دلیل ریزش مو نیست بعد دیگه کاملا قطع امید کرده بودم که بواسطه یکی رفتم پیش یه دکتر گیاهی که میگفتن خیلی خوبه کارش الان یک سال و نیم میشه که من تحت درمان گیاهی هستم و اینکه موهامم خیلی بهتر شده و مجددا هم رشد کرده ولی الان یه یکی دو ماهی میشه که دوباره داره ریزشش زیاد میشه دکتر گیاهیه میگفت ریزش موهات بخاطر همون چیزای ریزیه که هست میگفت عفونت کردی(رحم) بعد یه دلیله دیگه هم بود میگفت به خاطر خیلی عصبی بودنت هم هست که موهات ریزش داره من الان چیکار کنم؟؟؟ شما چه راهی پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟ بخدا تا الان همه کار کردم..............دیگه نمیدونم از یه طرف دکتر ماما بهم میگه نه عفونت و کیست نداری از یه طرف دکتر گیاهی میگه به خاطر عفونت موهات میریزه و اینکه من ترشحم زیاده وسفید رنگ و پنیری شکله............ من حتی یه سری امپولای قوی(فکر کنم ویتامین ب بود) زدم ولی بی فایده بود خواهشا راهنمایی کنید ممنون با اطلاعاتی که مرقوم فرمودید به نظر می رسد بهم ریختگی طبع داشته باشید، پیشنهاد می کنیم از طریق اینترنت آزمون مزاج شناسی بدهید و نتیجه ی غلبه ی طبع خود را اعلام کنید. سلام مجدد شما گفتید از طریق اینترنت آزمون مزاج شناسی بدهیدونتیجه را اعلام کنید : مزاج فعلی شما تر است. به لحاظ سردی و گرمی متعادل. درجه تری : 1 از 4 مزاج شما غلبه دم حاد دارد. مزاج شما غلبه سوداوی حاد دارد. البته من یکبار حجامت هم رفته بودم که گفتن طبع خونم بلغمی یکم سودایی میباشد........... لطفا راهنمایی کنید ممنون همانطور که حدس زده می شد طبع شما بهم ریخته است، اول اینکه بهتر است نزد طبیب حاذقی بروید تا طبع شما را متعادل کند، دوم اینکه اگر طبیب یافت نکردید یا تمایل داشتید از همین طریق اقدام کنید، اطلاعاتی از قبیل: شهر محل زندگی، شغل، وضعیت خواب و خوراک، وضعیت حرکت و سکون و اطلاعاتی از این دست را شرح دهید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاممم دوستاننننن ئهه پگاهی کجایی دخترچرا کم پیدا شدی؟ دلم برات تنگ شده اساسییییییییی ماشالا موهات خیلی خوب شده.خدا رو شکرررر کاش جلو سر منم پر شهه قشنگ خلوت شدهه
من به این باور دارم دلخوشی ها کم نیس زندگی باید کرد..[smiley]l/l_03.gif[/smiley]
ساحل جان متاسفانه ندارم.ولی پرنیان میدونه.زیادم جالب نیست موهام سرمو ک خم کردم انگا موهای جلوی سرمن وگنه موهامو سفت بستم و بدون حجمن تو عکس.موهام خودشون حجم دارن و مجعدن.ولی وقتی میبندمشون خودم حس میکنم ک سرم ی جاهایش خالی میشه.قبلا اصلا اینجور نبودم حس میکنم از وقتی رفتم دانشگاه موهام انقد بد شدن.باور کن اگه مث قبلا بودن الان خرمن گیسو میشدم. سکنجبین رو نمیدونم من آماده میگرفتم البته دستساز بود با عسل درستش میکرد.فکر کنم تو سایت دکتر خیراندیش پیداش کنی ک چطور تهیه میشه
پرنیان عزیزم خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چ خبر؟؟؟؟ مگه موهات بهتر نشدن؟؟؟قبلا گفتم تا 93 ب خودم مهلت میدم اما حالا باید تا 94 صبر کنم چون مرکز سرم سفیده همیشه یاد حرفت میوفتم که گفتی ب امید سالی 10 درصد بهبود پیش برم یادته چقد ناامید بودم؟؟؟الانم همینطورم