2777
2789

کم کم اف ها شروع شده باید بگردی ببینی کجاها اف زدن

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
داره شرو میشه  من میخوام برم سپهسالار واسه کفش

سپهسالار که آف خاصی نمیزنن... من همه کفشامو اونجا میخرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
2804
پاساژ رضا کدوم خیابونه

پونزده خرداد.... نرسیده به سبزه میدون.... البته من خودم بدم میاد.... پاساژی به شدت شلوغ مخصوصا آخر هفته و اکثر مغازه هاش پرو ندارن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
سرسبز و رسالت اف خورده بود هفت تیر بعضی جاها اف خورده

سرسبز منظرت هفت حوضه؟  اونجاها خوبه

2805
پونزده خرداد.... نرسیده به سبزه میدون.... البته من خودم بدم میاد.... پاساژی به شدت شلوغ مخصوصا آخر ه ...

من فردا میخوام برم بازار بزرگ

ببینم اف خبری هست

سلام روزتون بخیر ،تنتون سالم دل تون شاد لب تون خندون
2801