2777
2789
عنوان

** سوالات و تبادل نظر مادرهای بهار 90 **

| مشاهده متن کامل بحث + 209452 بازدید | 4489 پست
سلام دوست جوونا سپیده جون مبارک باشه....
هدی جون خوبی یاسین چطوره؟
واسه مارک شیر دوش از همه بهتر مارک wee هستش قیمتشم فک کنم زیر 6000 تومن باشه..
اما من کلاسای شیر دهی بیمارستان سینا رفتم گفت از شیر دوش استفاده نکن و این کارو با دست انجام بده به طوری که 4تا انگشتت زیر سینه و با شصت روی سینه بکش تا شیر دوشیده بشه...
تازه شیر دوش سینه رو خیلی اویزون میکنه بعد که شیر دهی دورانش تموم بشه خودشو نشون میده....
من تا حالا سینم رگ نکرده چند بار که شیر دوش زدم فقط واسه باز شدن منافذ سینم بود...
مایعات زیاد میخورم ولی کلا تا حالا که رگ نکرده....
نمیدونم کی در مورد زردی پرسیده بود... اما من چون تجربه کردم جواب میدم.... اصلا بچه رو نپوشونید ... تند تند بهش شیر بذین...چون زردی از طریق مدفوع دفع میشه باعث کاهش وزن نی نی میشه
و کلا اینم بگم بهترین دما برا نی نی ها بین 20 تا 27 درجه است پس کلس لباس و کلاه تن این نی نیای طفلک نکنین...
من پستونک ندادم به امیر علی ولی گاهی شیطون خودش دستشو میخوره....
شیشه میدی سپیده جون عیب نداره ؟؟؟؟؟؟؟ سینه خودتو راحت میگیره؟؟
مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون افسان جان من اخه وقتی با دست میدوشم هم خیلی طول میکشه هم سینم درد میگیره برای همین دنبال شیر دوش خوب هستم این مدلی که م یگی شیشیه بهش وصل میشه یا نه؟ منظورم اینکه باید شیر تو یه محفظه دیگه ریخته بشه یانه؟
سپیده جون اگه اومدی توهم بگو؟
خدایا شکرت خودت کمکم کن تا دوفرشته اسمونی ام خوب تربیت کنم
سلاممممممممممم.چطورید مامانای عزیز....هدی یه وقتایی یه ساعت زیر سینه ام..میک می زنه.بازی می کنه.راستی نی نی هاتون روزانه چند بار پی پی می کنن...سپیده خوبی؟ قدم نورسیده مبارک...ما تاریخ آخرین پری هامون با هم بود تو یه روز هم نی نی هامون به دنیا داومدن..هدی من ئ8 خرداد بدنیا اومد.راستی مرسی از تایپک خوبتون
سلاممممممممممم.چطورید مامانای عزیز....هدی یه وقتایی یه ساعت زیر سینه ام..میک می زنه.بازی می کنه.راستی نی نی هاتون روزانه چند بار پی پی می کنن...سپیده خوبی؟ قدم نورسیده مبارک...ما تاریخ آخرین پری هامون با هم بود تو یه روز هم نی نی هامون به دنیا داومدن..هدی من ئ8 خرداد بدنیا اومد.راستی مرسی از تایپک خوبتون
2810