2777
2789
عنوان

دندون پسرم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 37 پست
فکر کنم پوسیدهبقیه دندوناشم بینشون زرد میزنههشت سالشه خودش مسواک نمیزنه؟

اونام پوسیدگیه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس پوسیدگی شدید دارهممکنه به عصب هم رسیده باشهدرد داره؟

الان میگه گوشم درد میکنه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

پس پوسیدگی شدید دارهممکنه به عصب هم رسیده باشهدرد داره؟

برج ۶ ک رفتیم دندون پزشکی انقد جیغ و داد کرد دندونشو کشیدنی خورد شد کلا با بدبختی کشید دندونشون

اون یکی طرف دندونشو میگم

الان واسه این میخواد چیکارا کنه استرس گرفتم سر درد وحشتناک

مسواکو باید بزنی ب زور

هرچندروز ی بار ب زور براش خودم میرنم جیغ و گریه راه میندازه بیش از اندازه لوسهخودشم مسواک زدنش ب درد نمیخوره

اخه چطور دندون پزشکه همون موقع با معاینه و دیدن عکس متوجه نشده؟ تو دو ماه که اینطوری نمیشه. عکسشو دا ...

ن سیستمی مینداختن

برای نیروی انتظامی بود

این گوش درد ویروس جدیده انگار همه بچه ها گرفتن تو سایتم این چند روز خیلی تاپیک دیدم در مورد گوش درد

نمیدونم خودمم گوشم درد میکنه  با سرم اما دندونشو دیدم بیشتر نگران شدم

الان میگه گوشم درد میکنه

حتما هر چه سریعتر ببریدش دکتر گوش حلق بینی و دندون پزشک
هر چی جیغ داد زد محلش نذارید این خیلی مهمه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

برج ۶ ک رفتیم دندون پزشکی انقد جیغ و داد کرد دندونشو کشیدنی خورد شد کلا با بدبختی کشید دندونشوناون ی ...

اگه کلینیک میبری مخصوص اطفال پس نگران نباش

اون دکتر اون پرنسلشون سعی میکنن ترس کودکو کم کنند

ممکنه عصب کشی کنن براش چون دندون های خلفیش هم هست 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

وای عزیزم الان عکس دندونش دیدم پس واقعا دردش برای دندونه بگردم چقدر اذیت شد

دارم دیوونه میشم

مریضیش ی درده دکتر رفتنش هزار درد

ینی حاضرم برم عمل کنم اما اینو ی دکتر ساده نبرم

نمیدونم خودمم گوشم درد میکنه با سرم اما دندونشو دیدم بیشتر نگران شدم

گوش درد که ویروس کوفتی جدیده 

ولی دندونش خیلی بد شده رسیدگی کن بچه اذیته طفلکم‌به روی خودش نمیاره 

دکتر به بچه من قطره گوش دگزامتازون داده دو روز زدم خوب شد

2810