2777
2789
عنوان

دندون پسرم عکس

349 بازدید | 37 پست

مامانا

پسرم گفت گوشم درد میکنه اصولا دندون میزنه ب گوش گفتم دندونتو ببینم گفت اونم درد میکنه نگاه کردم دیدم نابوده

برج ۶ برده بودمش دندون پزشکی چرا باید الان دندونش این شکلی بشه؟

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسواک نمیزنی براش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
مسواک نمیزنی براش

خودش نمیزنه مسواکم براش ب زور میزنم گریه میکنه فقط

مشکلش اینه غذارو ی ساعت تو دهنش نگه میداره 

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

واییییییی. حتما همین فردا ببرش یه دندون پزشک دیگه. عکس دندون از همه دندونا گرفته بودین اون موقع یا ...

اره مرکز دندون پزشکی بود رفته بود متخصص کودک

فکر کنم پوسیده
بقیه دندوناشم بینشون زرد میزنه
هشت سالشه خودش مسواک نمیزنه؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

چرا لثه اشم سیاه شده؟عجیبهببرش پیش دندون پزشک

دندونشه تو لثش اون شکلی شده شکسته

خودش نمیزنه مسواکم براش ب زور میزنم گریه میکنه فقطمشکلش اینه غذارو ی ساعت تو دهنش نگه میداره

مسواکو باید بزنی ب زور

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
فکر کنم پوسیدهبقیه دندوناشم بینشون زرد میزنههشت سالشه خودش مسواک نمیزنه؟

ن بابا نمیزنه هرروز دعوا داریم بزنه ام الکی

2810