2777
2789
عنوان

داستان زندگی من از کودکی تا ازدواج.بیایین دوستای گلم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 395410 بازدید | 2029 پست
پارت بیستم پدرآرش اومد تو اتاق و گفت توروخدا من ابرو دارم جلو فامیل نکن دخترم گفتم اصلا و ابدا ن ...

به نظرم اینحای داستانو بیش از حد زیاده روی کردین مشکل در حدی نبوده که بخاین نامزدی رو به هم بزنین اینو زودتر خاستم بگم که تو پدرمادرت انقدر ماشا... نامهربون بودن یه دست لباس برات نخریدن واقعا باورم نمیشه پدرمادر اینطوری باشن بعدش تو از یه پدر مادر غریبه توقع داری

اوناهم که حسن نیتشونو ثابت کردن کی سرعقد ۶تاااا النگو میده یا میگه بله برونو با مهموناتون بیاید خونه ما به نظرم نباید مجلسو بهم میزدی

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کس آیدی رو داره به منم بده

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
2803

من تایپکای قبلی و فعلی استارترو خوندم حس میکنم استارتر ادم بسازی نیست و خودش دنباله زندگیه پر دردسره و بیشتر ارامش نداشتنش منشاش خودشه

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
پارت سی و دوم مامانم که خیلی بهش برخورده بود سیلی زد بهم و گفت دیگه حق نداری با ما غذا بخوری.سه ...

واقعا راست میگی اینارو؟ چجوری میشه اخه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
2804
اول میگه شش سالم بودفلان شدبعد ده سال بعدش میشه سیزده سالش! بعدچندجاهمش حرفشوعوض میکنه یه جامیگه داد ...

منم دیشب تا نصفه خوندم.حس کردم خیلی داره بهم بر میخوره.

خصوصا همین مورد مادربزرگ رو ک گفتن مرد.

منو لایک کنید تازه پارت 17 هستم برم بعدا بیام

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده   
2805
منو لایک کنید تازه پارت 17 هستم برم بعدا بیام

مگه دوقلوهاتون چ مشکلی دارن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
پارت بیستم پدرآرش اومد تو اتاق و گفت توروخدا من ابرو دارم جلو فامیل نکن دخترم گفتم اصلا و ابدا ن ...

چرا بابات و باجناقش دعوای اساسی کردن ؟

چرا تو رو کتکت زد بابات ؟چی کار کرده بودی

همه چیو بگو دیگه 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
2801