2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😔😔 ان شاءالله به حق این شبهای عزیز سال دیگه این موقع بچتو سبز پوش کنی و ببریش مراسم شیرخوارگ ...

سلام نمیدونستم دوتاسقط داشتید ناراحت شدم براتون

ناامید نباش وانگیزه ات ازدست نده

دوست خودم 4یا5 تاسقط داشت دکترهای خوب رفت اخرین دکترتشخیص داد مشکل انعقادی داره والان 4تابچه داره سالم وصالح زیبا وبسیااااار مودب داره

اگربتونه بازم دوست داره بچه بیاره 

یکی ازدوستامون هم باردارمیشد وبچه هاش پسربودن وسقط میشد

دکتری تشخیص داد ایشون توبارداری ها ی پسر خونشون چیزی کم داره بایداون تزریق کنن تا جنین پسر ازبین نره الان پسرهم داره الحمدالله

شماهم چندتادکترخوب برو حتمانتیجه میبینی

دکترسقط مکرر خوب پیدابکن

روحیه ات اصلاااا نباز

تهران هستید؟

دکتررزاقی میگن خوب وتخصصشون سقط مکرر هست

دوست خودمم پیش دکترهاشمی میرفتن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
سلام نمیدونستم دوتاسقط داشتید ناراحت شدم براتون ناامید نباش وانگیزه ات ازدست نده دوست خودم 4یا5 تا ...

سلام عزیزم

قربونت ممنون

خداروشکر اطرافیانتون مشکلشون حل شد و بالاخره طمع شیرین مادرشدن و چشیدن❤

آره تهرانم

دکتر رزاقی فکر میکنم رفتن خارج از کشور

تازه اون زایمان زودرس دومم با ivf باردار شده بودم

اینهمه دارو و دوا دکتر

آخرم هیچ

من دهانه رحمم باز میشه

بخاطر مشکل من بچه هام پر پر شدن😔😔

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
آخه اونم ریسکه تو هرمرحله از بارداری خدای نکرده خدای نکرده سقط بشه سزارین میکنن هر دکتری هم این عم ...

ممنون عزیزم.

آره ریسکه اونم فقط در صورتی که دور از جون سقط داشته باشی

بنظرم سرکلاژ واژینال برای ماها ریسکش خیلی بالاتره 

من بارداری دوم  از هفته ۱۵ که وزن جنین شاید ۳۰۰ گرم باشه دهانه رحمم از داخل دوسانت باز شد خب این یعنی با هر بارداری اوضاع من بدتر میشه

انشالله هرچی که خیره واست پیش بیاد بحق این روزای عزیز خیلی زود ثمره ی سختیاتو ببینی

سلام عزیزم قربونت ممنون خداروشکر اطرافیانتون مشکلشون حل شد و بالاخره طمع شیرین مادرشدن و چشیدن❤ آ ...

دونوع سرکلاژ هست

شماسرکلاژ میکنن؟

فقط دهانه رحم؟

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
انشالله صلاح خدا واستون،خواستنی و دوست داشتنی باشه عزیزم پسر من که خواهرش رو میخواد،بعد از کلی مخ ز ...

میدونم عزیزم منم بارداری سختی دارم. ولی گاهی باید به خودمون سخت بگیریم که به بچه هامون سخت نگذره... تا فقط خودمون عذاب بکشیم اونا خیلی زوده از الان تو این فکرا باشن سخته براشون

دل مادر برایت تنگ گشته... بمیرم بالشت از سنگ گشته... 
دونوع سرکلاژ هست  شماسرکلاژ میکنن؟ فقط دهانه رحم؟

آره عزیزم

بار دوم سرکلاژ شدم

سرکلاژ دهانه رحم

و گمان میکنی که پایان است......                                سپس خداوند همه چیز را درست میکند🌱
سلام عزیزم امروز پسرم ۷ سالشه ولی شروع کرد به حرف زدن و چنان گریه می کرد با هق هق و بلند بلند که ا ...

عزیزممممم😭

پسر من کوچیک تر از پسر شماست خب قطعا راحت تر میتونه فراموش کنه و و وقتی سرصحبت رو باز میکنه ما سریع موضوع رو تغییر میدیم.. 

ولی هنوز میگه اون موقع که داداشی بود چهارنفره بودیم... اون موقع ک داداشی بود و... 

هنوزم حرفشو میزنه😓

دل مادر برایت تنگ گشته... بمیرم بالشت از سنگ گشته... 

دوستان حالم خیلی گرفته،۳۸ روز پیش دختر نازنینم رو تو ۲۵ هفته از دست دادم بخاطر هیدروپس😭😭😭اگ کسی تجربه ای در این زمینه داره ممنون میشم راهنمایبم کنه تا شاید این اتفاق دیگه نیفته 

دوستان حالم خیلی گرفته،۳۸ روز پیش دختر نازنینم رو تو ۲۵ هفته از دست دادم بخاطر هیدروپس😭😭😭اگ کسی ت ...

سلام

دوستای زیادی داشتم دفعه اول هیدروپس بودن

دفعه دوم تکرار نشد و الان همشون بچه دار شدند.

😉

سلام دوستای زیادی داشتم دفعه اول هیدروپس بودن دفعه دوم تکرار نشد و الان همشون بچه دار شدند.

بله ولی متاسفانه موردایی هم بوده که بچه دوم و حتی تا ۴بار هم این اتفاق تکرار شده براشون

من واقعا از نظر روحی توانشو دیگه ندارم که بخواد برام اتفاق بیفته دوباره

اگر دوستی این اتفاق براش افتاده ممنون میشم بیاد و از تجربیاتش بهمون بگه