2777
2789
پارسال گرفتم.ولی بعد کورتاژ هم باید میرفتم.توی عکس قشنگ مشخصه اول بسته بود سمت چپ.الان بازه

خوب‌کردی بعدکورتاژ رفتی مریم جون چون واجبه بعد سقط و کورتاژ عکس رنگی...ببینم منم این ماه پریود شدم میرم تو بعد عکس دردم داشتی یکم به خاطر همین بوده پس

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
فدای تو نازنینم... خودت گل و مهربونی عزیزم .. انشاالله که همون تا عید از خدای مهربون عیدیمون میگیریم ...

عزیزی... عشقی...💖💖💖انشالله همه باهم بارداربشیم بزودی

گلم برای روز تخمکگذاری هم میتونی برنامه دانلود کنی مثل برنامه *یک زن* اطلاعاتو میدی برات حساب میکنه هم اینکه توی سایت فرزند هست تو گوگل سرچ کن ماشین حساب تخمک گذاری فرزند خودش میاد

خدایا بی نهایت بار شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم فیلم رو میگی؟ شاید با دیدنش منم اروم شدم

تکه های یک زن 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

سلام عزیزای دلم ..انشالله بحق پنج تن آل عبا 

بحق امام جواد که همین روزا همتون بیایو خبر از بارداریتون بدید 

نماز امام جواد روز چهارشنبه .بعد نماز عصر عالی 

مثل نماز صبح نیتش به دورکعت نماز تقدیم روح امام جواد کنید ..نماز عصر که تموم شد بدون اینکه حرف بزنید یا کاری انجام بدید سریع بلند میسید و نیت میکنید برای نماز امام جواد ...بعد از اینکه دو رکعت تمام شد .146 مرتبه ذکر ماشالله لا حول و لا قوت الا باالله فقط همین ذکر و تعداد ذکر نباید کمتر یا بیشتر بشه 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

من روزای اول که پویانم از دست دادم یکی بهم گفت نماز امام جواد بخون اونموقع برای آرامش روحیم شروع کردم ..باردار که شدم نیت کردم تا هفته آخر بارداریم و انشالله ختم به خیر شدن بارداریم هر چهارشنبهدمیخونم 

فدای دل همتون ..تنها کسی که میتونه کمکون کن خداوند

متعال 

یهویی یه مریضی گرفت وآسمونی شد.دیگه عمرش به دنیاهمین قدربود.

وای چقد سخت خیلی متاسف شدم😔😔😔 فک میکردم زایمان زودرس داشتین تا حالا

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

سلام کیان جان خوبین؟ شمام اقدامین؟ 

راستی شما دکترای زبان انگلیسی دارین؟ کار هم میکنین؟ 

سلام کیان جان خوبین؟ شمام اقدامین؟  راستی شما دکترای زبان انگلیسی دارین؟ کار هم میکنین؟

سلام دیو جان. آره. یه مدت که بچم ازدست دادم افسردگی گرفتم پارسال رو کلا مرخصی گرفتم.‌ امسالم فقط کلاسای مجازی فعلا. حوصله هیچی ندارم تو اقدامم الان ۵ ماهه نشده هنوز

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام دیو جان. آره. یه مدت که بچم ازدست دادم افسردگی گرفتم پارسال رو کلا مرخصی گرفتم.‌ امسالم فقط کلا ...

منم 8ماه پیش کیسه آبم پاره شد و پسرم نموند و 27هفته. منم این 5مین ماهیه ک اقدامم. متفورمینم میخورم حتی یه بار قطع مردم متفورمین و رفتم سونو فولی بالغ داشتم ولی نمیش دکترم برام عکس رنگی نوشته این ماه هم نشه ماه بعد میرم اونو میدم. 😔

راستی منم کارشناسی مترجمی زبان دارم 

انقد ازش فاصله گرفتم ک حس میکنم خیلی چیزا رو فراموش کردم ☹️ دوسال تو آموزشگاه تدریس کردم بعدشم حاملگیو بقیه ی ماجرا 

منم 8ماه پیش کیسه آبم پاره شد و پسرم نموند و 27هفته. منم این 5مین ماهیه ک اقدامم. متفورمینم میخورم ح ...

شبنم جان ببین اگه این ماه باردار نشدی حتما برو عکس رنگی اصلا دو دل نشو چون عکس رنگی یکم جنبه درمانی هم داره باور کن ندیدم کسی رو که بعد عکس رنگی نتیجه نگرفته باشه...منم فعلا منتظر پریودم بیاد وقت بگیرم ☺️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

ممنون عزیزم.من آدم صبوری ام .خداکمکم کرده .اماگاهی مثل این چندروزه مثل آتشفشان میشم .اشکام خودبه خودسرازیرمیشه .😞

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
شبنم جان ببین اگه این ماه باردار نشدی حتما برو عکس رنگی اصلا دو دل نشو چون عکس رنگی یکم جنبه درمانی ...

کاش قبل از ای یو ای میرفتم.ای یو ایم بخاطر گرفتگی منفی شد.وگرنه دوتا تخمک بالغ داشتم.سر تخمکگذاری هم تزریق شد بهم.تنهادلیل همین گرفتگی و چسبندگی بود

😉