💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
همرو انجام میدیم انشالله ماری جون گفتن سوره فجر اگر بقیم موافقت کنن ابتدا از قران سوره فجر شروع کنیم ...
شما بچتوتو چند وقته از دست دادین
ببخشید من یادم رفت
💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دکترم بار اول بارداریم یه چیزی رو توی خون اندازه گرفت که اسمش یادم رفته و بعد گفت که من پادتن اش رو ...
کدوم کشور هستین؟ اونجا واکسن توکسموپلاز میزنن؟این انگل فقط از راه گربه منتقل نمیشه یعین احتمال انتقالش بیشتر از طریق مصرف گوشت نیم پز و سبزیجان نپخته و یا باغبانی بدون دستکش و اینها هست...و اینکه پادتن تو بدن کسی باشه خیلی کم پیش میاد یعنی اگه قبلا مبتلا شده باشه دیگه مبتلا نمیشه... ولی کلا انگلی نیست که همه رو مبتلا کرده باشه و امار مبتلایان و پادتن دارها زیاد باشه...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شما اقدامین چند وقته بچتونو از دست دادین علتش چی بود
بچه هاتو رو خدا هر کی شماره مهرا رو داره زنگ بزنه امیدوارم همش دروغ باشه و خواسته یکم شیطنت ک ...
خوبی عزیزم چرا با شوهرت نرفتی مسافرت
والا مثل اینکه جریان مهرا الکی بوده باران جان گفت بهم درخواست داد
اون دستمون هم گفتن که بهم پیام دادن دیشب این اتفاق افتاد