2777
2789
موافقم یعنی چهل روز باهم بخونیم

اره عزیزم.چون اولویت قرآنه بعد دعاهای دیگه..اینم بهانه خوبیه که تو خونه هامون قرآن خونده بشه..بازم تابع نظر جگع هستم..هر چی اکثریت بچه ها بگن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
چه تاپیک عم انگیزی  وقتی این اتفاق برای خودم افتاد فکر کردم من تنها کسیم که اینجوری سده اما تو ...

ممنون از همدردی و همدلیت.امیدوارم خدای مهربون پسرای نازنینتو حفظ کنه.

سوال: طبیعتا چون بارداری اولت سزارین شدی دو تا بعدی هم سزارین بودی.توی سزارین سوم مشکل نداشتی؟جفتت آکرتا نبود ینی روی محل برش سزارین های قبلیت باشه؟ و اینکه بعد از پرکشیدن دخترت چند ماه بعد باردار شدی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون از همدردی و همدلیت.امیدوارم خدای مهربون پسرای نازنینتو حفظ کنه.  سوال: طبیعتا چون باردار ...

نه عززیزم هیچ کدوم از این اتفاقا نیافتاد و همه چی خوب بود 

دکار بعد از دخترم گفت بعد از ۶ ماه باردار شو اما من خیلی افسرده بودم بعد از ۴ ماه باردار شدم

تو عمل سوم دکترم گفت چسبندگی داری 

اما من دلم می۷واد یه بچه دیگه هم داشته باشم

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
نه عززیزم هیچ کدوم از این اتفاقا نیافتاد و همه چی خوب بود  دکار بعد از دخترم گفت بعد از ۶ ماه ...

من یکم نگران سزارین سومم هستم.

خدا رو هزار مرتبه شکر که مشکلی نداشتی.

مگه الان بارداری؟تیکر بارداری داری

من یکم نگران سزارین سومم هستم. خدا رو هزار مرتبه شکر که مشکلی نداشتی. مگه الان بارداری؟تیکر باردار ...

نه عزیزم سزارین سوم مشکلی نداره 

بچه دومتونو از دست دادید؟

نه باردار نیستم تیکر یه سالگی

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓
منم پسرم تو هفته 28 حرکاتش کم شد دقیقا 10توی روز و گفتن حنما باید بارداری را ختم کنیم پسرم را با سزا ...

وای عزیزم.پس اگه من خاک به سر هم میرفتم الات بغلم بود پسرمن ۳۵هفته بود و۳.۷۰۰کیلوبود حتما میموند.

اره عزیزم.چون اولویت قرآنه بعد دعاهای دیگه..اینم بهانه خوبیه که تو خونه هامون قرآن خونده بشه..بازم ت ...

اکی منم هستم هر زمان خواستین شروع کنید اطلا بدین عزیزم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من حتی ندیدشم من حتی نمیدونم بچم چه شکلی بود،بچه ایکه همه ی زندگیم بود

البته ببخشيدا

چون من دلبندم رو ديدم با صدام چشماشو باز كرد و موازشش كردم دارم ديونه ميشم از جلوي چشمام نميره 

بهضي موقع ها به خدا سكايت مي كنم چرا قلبم رو با  بچه اي كه ديده بودم سوزوندي

چون من تجربه از دست دادن بچه نديده رو هم دارم

ولي اينبار نمي تونم بگم چي به سرم اومد

اينو گفتم بگم فكر كنم خدا شما را بيشتر دوست داشته

بچه ها بعد ازطهر مشخص میکنیم از پنج شنبه شروع میکنیم.

چله نماز شب هم خوبه ها.

ختم سوره فجر

حمد

ایه الکرسی

۱۲۴هزارصلوات

حدیث کسا

ختم قران

بچه ها امروز دیکه مشخص کنین حتما‌.نطربدین ببینیم اکثریت چی میگه

بچه ها بعد ازطهر مشخص میکنیم از پنج شنبه شروع میکنیم. چله نماز شب هم خوبه ها. ختم سوره فجر حمد ا ...

همرو انجام میدیم انشالله ماری جون گفتن سوره فجر اگر بقیم موافقت کنن ابتدا از قران سوره فجر شروع کنیم، بازم بقیه بچها نظرشونو بدن انشالله هممون حاجت روا بشیم گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
همرو انجام میدیم انشالله ماری جون گفتن سوره فجر اگر بقیم موافقت کنن ابتدا از قران سوره فجر شروع کنیم ...

اره سوره فجر بخونیم بهتره فعلا

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

زیبا جان بچه  چندمت بود

دوباره اقدامی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین