2777
2789
عنوان

بحث با شوهر بخاطر کارای مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا همین جا هم که بچه ها رو رسوندی با این شرایط فداکاری کردی... خدا کمکت کنه... به دلت آرامش بده... ا ...

ممنون عزیزم این شرایطه دوری هم واسه یک هفته بود فقط 

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…
ای کاش اون بچه‌ هم‌نگهداری باخودت🥲دلم سوخت

دلت نسوزه عزیزم میگم ک سفر کاریه و یک هفته بود ک دو روز دیگه تموم میشه

سیاست نداریمیگفتی مامانم بچه رو برده فلان جا مهمونی رفتن حیف کاش خونه بود میرفتن بچه رو میاوردن

بهویی نگفتن ک از دو روز قبل گفتن سه شنبه میریم

ببین یه چیزی بگم اصلا عذاب وجدان نداشت باش .چطور همه مسئولیت بچه پای مادر، ولی اینجا که میشه به شوهر وخانواده شوهر برمیخوره. شما مادرشی تشخیص دادی پیش مادرت باشه خیالت راحت تره .ولی منم با نظردوستان موافقم بچه هارو بیار پیش خودت ایتطوری ارامشت بیشتر

یه صلوات میفرستی برای اینکه منو عشقم به هم برسیم؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم✨

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

دلت نسوزه عزیزم میگم ک سفر کاریه و یک هفته بود ک دو روز دیگه تموم میشه

❤️منظور بدی ندارم 

اما بچه ها متوجه میشن خودت دلت بیشتر از همه اشوبه 

اما از این به بعد ببین میتونی پیش خودت باشن کلا؟یاپرستار بگیری چندساعت🥲

خداحفظشون کنه برات عزیزم

ممنون عزیزم این شرایطه دوری هم واسه یک هفته بود فقط

پس زیاد درگیر ناراحتی شوهرت نشو.... بچه داری تا شش ماه اول هم برای مادر هم پدر سخته... اعصاب آدم ضعیف میشه الکی قهر آشتی می کنن... بهش بگو والا موندم چیکار کنم نه دلم میاد پیش کسی بذارم نه دست تنها میتونم مادر خودت و تو هم ندارن بی خیال

ببین یه چیزی بگم اصلا عذاب وجدان نداشت باش .چطور همه مسئولیت بچه پای مادر، ولی اینجا که میشه به شوهر ...

عزیزم بالا گفتم کلا این سفره یک هفته ای بود . بچه ها با خودمن و توی شهر غریب تنهای تنها

عین خانواده شوهر من ،،اصلا حواسشون ب بچه نیست ولی نوه دختری شون رو سر نگه می‌دارند چار چشمی حواسشون هست ی بار دخترم گذاشتم خونه مادر شوهرم شانسی شوهرم رسیده بود دیده بود سرش تو گوشی هست اصلا اهمیت نمیده از اون روز ب بعد شوهرم اصلا نمیزاره ک بچه رو بزارم خونه مادرشوهرم 

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU