2777
2789
پارسال اینموقع باردار شدیم

مریم جون تو سونو سه تا انگشتای وسطشو با هم مک میزد دکتر چقدر صبر کرد چقدرتکونش داد تا این دستشو در بیاره از دهنش و از سلامت دستش مطمئن شه این که دستش اوکیه و انگشتاش ۵ تان الانم فیلمشو دارم من چطور فراموش کنم این صحنه ها رو اخ مادر بمیره برات... من پارسال آخرین پریودم ۱۷ دی بود.تو چی؟؟؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون تو سونو سه تا انگشتای وسطشو با هم مک میزد دکتر چقدر صبر کرد چقدرتکونش داد تا این دستشو در ب ...

اینجا سونو گرافی ها فقط یک تی وی دارن و خودشون میبنن.من هیچوقت فیلمشو ندیدم.از عکسش هم چیزی سر در نمیارم.آخ قربونش بشم که عمرش بدنیا نبود😪😪وای چقد سخته بدونی اونا داشتن توی شکممون بزرگ میشدن که مارو داغون کنن.اصلا خدا مارو بخاطر کدوم گناهمون اونجوری مجازات کرد.خیلی داغونم.خیلی....

😉

مهربان جانم نمیگم چطور به نی نی یار بگی همین تموم شد و رفت😒 ما اینجا بهت احتیاج داریم هرچند ما ...

عزیز دلم باور کن منم خیلی بهتون احتیاج دارم چون فقط شما ها هستین که درکم میکنید و حالم میفهمید... با خودم میگم نکنه اینجا هم از این که چت میکنم شاید بعضی ها ناراحت باشن و دوست نداشته باشن بینتون باشم😔 دیروز خیلی دلم شکست... شکسته بود که؛ لِه شد... خیلی حس بدی داشتم آخه جز دعا و ابراز خوشحالی حرف دیگه‌ای نزدم نمیدونم چرا مدیر باهام اون جور حرف زد؟ هنوز هنگم باور کن. 

اون لحظه تنها چیزی که به ذهنم رسید حذف کاربری بود.. نمیدونم شاید تو مجازی هم جایی برای من نیست.🥺

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها پارسال واسه شنیدن ضربان قلب نی نی نذر کردم که اگه ضربانش شنیدم شهادت خانم فاطمه زهرا س نذری بدم.. دو روز مونده بود به شهادتشون که رفتم سونو و ضربان قلب کوچولوش شنیدم و نذرم ادا کردم وااای که چقدر خوشحال بودم و امسال...

😔😔😭

خدایا تو را قسم به همین ساعات ملکوتی... تو را قسم به بنده های خوبَت...تو را قسم به ۵ تن و ۱۴ معصوم حال دلمان را به بهترین شکل ممکن خوب کن و ما را دوباره لایق مادر شدن بدان. آمین آمین آمین یا رب العالمین 🤲🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
باورت میشه منم میگم ولش کن.بیخیال.بستمه دیگه.خسته شدم.چقد فکرو خیال.

عزیزای من خواهرای گلم خیلی زود جا زدین که... دوستای خوبم نمیگم سخت نیست هست حتی فراتر از سخت ولی باید صبور باشیم..قشنگای من الویت زندگیتون نباشه ولی بیخیال هم نباشید اصلا خانواده با بچه خوشگلتره 😍

هستی یادت ماه پیش گفتم خسته شدم و داغونم و همسرم همکاری نمیکنه.. چون باهاش دعوا کرده بودم درست زمان تخمک گذاری😂 مقصر هم من بودم منم اون موقع گفتم دیگه نمیخوام و بیخیال و این حرفا...😂😂 فک کنم تو هم الان مثل اون موقع من داغ کردیااا😉  ناامید نباشید و به خدا توکل کنید این نیز بگذرد☺️ اصلا ی چیزی بیاین ی کم حرفای قشنگ قشنگ بزنیم و بگیم و بخندیم در کنارش با توکل به خدا اقداممون هم داشته باشیم تا بلکه ذهنون ی کم آروم بشه و دلمون قرار بگیره

☺️☺️

۲۱ دی بود اخرین پریودم.میگم عکس سه بعدی رفته بودی؟؟؟

اره عکسشم دارم.... من خیلی بنده گناهکاری بودم خدا منو دچار این مصیبت کرد خدایا شکرت هیچی نمیگم دیگه

عزیز دلم باور کن منم خیلی بهتون احتیاج دارم چون فقط شما ها هستین که درکم میکنید و حالم میفهمید... با ...

عزیزم به خدا بسپر شاید اون مدیر هم روزای خوبی نداره نمیتونه کننرل کنه حرف زدنشو ...نبینم دیگه بگی میخوام کاربریمو حذف کنم گناه ما چیه که میخوای ما رو از خودت محروم کنی مهربانم... بیخیال باش خدا خودش شاهده همچی هست

عزیزای من خواهرای گلم خیلی زود جا زدین که... دوستای خوبم نمیگم سخت نیست هست حتی فراتر از سخت ولی بای ...

اره عزیزم سر بحث رو من باز کردم ولی خب اونم حرفای بدی زد با اینکه پشیمون شد ولی چه فایده تخمک گذاریم از دستم رفت... اگه خدا بخواد با همون یه بار اقدام هم میگیره دیگه این ماه اجبار نمیکنم...برای همین دیشب فهمیدم که این چیزا زوری نیست نباید زوری از خدا بخوام اینا همش کار خداست چرا این دعوامون افتاد دقیقا شب حساس...پس خدا نمیخواد فعلا برام ولی اگه بخوادم میده با همون یه دفعه... راست میگی عزیزم کمی بیشتر باید صبوری کنیم من الویت زندگیم قرار داده بودم دیگه اینطور نمی کنم چون دارم ضربه میزنم به زندگیم

اره عزیزم سر بحث رو من باز کردم ولی خب اونم حرفای بدی زد با اینکه پشیمون شد ولی چه فایده تخمک گذاریم ...

زندگی من خیلی وقته ضربه خورده.دیشب منم باشوهرم دعوام شد.آخر برگشت گفت یه سواد نداشتی دفترچه رو بخونی علایم خطر رو متوجه بشی.(منظورش همون دفترچه زرد بهداشت بود)

😉