2777
2789
آره واقعا😔 ماه پیش پدربزرگم فوت شد رفتیم مزار ی تابلو به چشمم خور که نوشته بود قسمت نوزادان وای ی ک ...

مهربان توهم ورم داشتی؟علت خفگی داخل شکم همون مربوط میشه به مشگلات غلظت خونو و فشارو پلاکت و آنزیم و دفع پروتیین دیگه

😉

منه ساده پارسال که چک بیبی مثبت شد چقد خوشحال شدم.ولی از اول همش میگفتن یعنی میشه؟؟؟یعنی باردارم.؟شک ...

انشاالله لطف خدا شامل حالت میشه عزیزم‌ توکلت به خدای رحمان باشه💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربان توهم ورم داشتی؟علت خفگی داخل شکم همون مربوط میشه به مشگلات غلظت خونو و فشارو پلاکت و آنزیم و ...

آره خیلی باد کرده بودم ولی فشارم همیشه ۱۱.. ۱۲ بود آز پرولاکتینم دادم که مشکلی نداشت. نمیدونم والا چی بود مشکل هر چی که بود باعث تیکه تیکه شدن قلبم شد. 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
آره خیلی باد کرده بودم ولی فشارم همیشه ۱۱.. ۱۲ بود آز پرولاکتینم دادم که مشکلی نداشت. نمیدونم والا چ ...

شاید فشار خون مزمن داشتی.چون ورم من مسمومیت بارداری بود.خلاصه بارداری بعدی باید انوکساپارین بزنیم.کاش میشد فراموش میکردیم.کاش اون یکسال رو فراموش میکردیم.کاش به نی نی هامون دلمون نمیسوخت.کاش از سنگ بودیم.نی نی کوچولوهامون رفتن.کاش مثل زنهای قدیمی راحت باردار میشدیم.دیشب خواب میدیدم یکی بهم میگفت تو مقصر نبودی...

چون من همش خودمو مقصر میدونم.درسته مقصر اصلی کوتاهی دکتر و مرکز بهداشت بود.ولی خب منم نباید ورم بدنمو طبیعی میدونستم.

😉

زنهای قدیمی سالی یکبار میزاییدن.انقد مشگلاتشون زیاد بود که فکر بچه ای که مرده نمیموندن.چون سالی یکبار میزاییدن .ماهم اگه زود باردار میشدیم فکرمون رو گستردهمیکردیم.الان زوم کردیم به گذشته

😉

بقیه خوابن.صبحانه چی بخوریممممم؟

نمیدونم چرا یهو نت گوشیم رفت؟

نون و پنیر و گردو☺️

شاید فشار خون مزمن داشتی.چون ورم من مسمومیت بارداری بود.خلاصه بارداری بعدی باید انوکساپارین بزنیم.کا ...

کاش عزیزم کاش.. آخه من از کجا باید میدونستم😔 هر بار دکتر میرفتم میگفتم خیلی باد دارم چرا؟ دکتر هم فشارم میگرفت و میگفت آز پرولاکتین دادی منم میگفتن آره میگفت چیزی نیست پس.😔 

کاش عزیزم کاش.. آخه من از کجا باید میدونستم😔 هر بار دکتر میرفتم میگفتم خیلی باد دارم چرا؟ دکتر هم ف ...

مهربان جانم نمیگم چطور به نی نی یار بگی همین تموم شد و رفت😒 ما اینجا بهت احتیاج داریم هرچند ما مثل تو خوب نیستیم ولی تو هم یه کوچولو به ما احتیاج داری گلم باید هوای همو داشته باشیم نرو تو تنهامون نذار حداقل من که خودم میام تاپیک به امید اینکه بیام پیامای جدیدتو بخونم که همیشه امیدواری میده گلم دوستاتو تنها نذار اینجا❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
زنهای قدیمی سالی یکبار میزاییدن.انقد مشگلاتشون زیاد بود که فکر بچه ای که مرده نمیموندن.چون سالی یکبا ...

مریم جون باور کن منم انقدر خستم روحم درد میکنه احساس میکنم... دیگه کلا بیخیال اقدام شدم این از من.... زوری نیست که خدا بخواد بده همچین میده خودت میمونی چطور شد اون بالایی فقط باید بخواد عزیز‌دلم... من اکثر وقتا سعی‌میکنم آرامشمو حفظ کنم ولی منم آدمم یه وقتایی کم میارم کاش خدا باهامون اینکارو نمیکرد

من دختر قوی بودم تو این مرحله از زندگیم واقعا کم اوردم هیچوقت فکر نمیکردم دغدغه زندگیم بشه بچه... خدایا قربونت برم اگه میخواستی بگیری چرا حس مادرانه رو تو ما بیدار کردی بعد کور کردی

من دختر قوی بودم تو این مرحله از زندگیم واقعا کم اوردم هیچوقت فکر نمیکردم دغدغه زندگیم بشه بچه... خد ...

اره.خیلی سخته.مارو به اوج رسوند و بعد انداخت پایین.همه باردار میشن و بعد بچه دار.برای ما ختم بخیر نشد . اون که هیچ .به تمام معنا هم داغون شدیم.

😉

اره.خیلی سخته.مارو به اوج رسوند و بعد انداخت پایین.همه باردار میشن و بعد بچه دار.برای ما ختم بخیر نش ...

من خیلی داغونم مریم جون بیخیال شدم دیگه نمیخوام