2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سر چیزای کوچیک و البته مادرش که من نمیخوام دیگه برم خونشون. همیشه ازاول دعوا داشتیم من خر موندم باز

همیشه پای مادرشوهر درمیان است.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
2803
همش دارم فک میکنم این همه تاپیک دعوا خیانت 😕😕  اون وخ اگه تاپیک کی همسرشو دوست داره  ب ...

این حرفتون جالب نیست تعداد سایت زیاد 😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
همیشه پای مادرشوهر درمیان است.

اخه وقتی یه شهر دیگه اس بعد بی احترامی ام میکنه من حق دارم نخوام رابطه داشته باشم.به شوهرمم میگم میتونی خودت برو نمیتونی من نیام طلاق بده راحت باش

اجازه نده کتکت بزنه دیگه عادت میکنه تابهش بگی بالا چشمت ابرو دست روت بلند میکنه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
2804
تو خوبی همه دوست دارن تو دعوا متنفرن

ینی تو الان متنفری 🙁 

یه ساعت دیگه آشتی دوسش داری 😄😄 

خوب دختر خوب تاپیک نزن مسائل خانوادگیتو اینجا نیار 

قدرت کلمات زیاده 

کافیه چن نفر بگن قهر کن طلاق بگیر 

شک نکن اگه بی اراده باشی جوگیر میشی تا طلاق هم میری 

سعی کن دعوا که میکنه جلوش سکوت کن 

مردا وقتی در مقابلشون سکوت کنی راحت تر رام میشن 

اینم بگم باید دقیق بدونی از  چه کارا و چیزایی بدش میاد اون کارو نکن 

ولی در کل خیلی دیدم اینجا اومدن گفتن وای زندگیم بهم ریخت حرفتون گوش کردم 😕😕 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
اخه وقتی یه شهر دیگه اس بعد بی احترامی ام میکنه من حق دارم نخوام رابطه داشته باشم.به شوهرمم میگم میت ...

اره دیگه وقتی بی احترامی میکنه دیگه رابطه داشتن نداره.

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
مشکل اصلیتون چیه؟ سر مادرش همچین دعوایی میکنین؟

جدیدا همش سر اونه من رابطه مو قطع کردم اونم ناراحته. میگم رابطه هرکس با خانواده خودش باشه.البته ازاول همینجور عصبیه منم عصبی میکنه دعوا میشه

2805
اره دیگه وقتی بی احترامی میکنه دیگه رابطه داشتن نداره.

منم جواب فحشاشو دادم.شوهرم گیر میده اشتی کنیم میگم من قهر نیستم حتا براش پارچه خریدم فرستادم.اون کثافت بیشعوره دنبال فتنه میگرده.نمیخوام ببینمشون زوره مگه

۴ساله همینه.منم میزنمش.ولی اون شروع کرد

خدا خیر نده اون خانواده ایی رو که درست پسرشونو تربیت نمیکنن و دخترای مردم رو بدبخت میکنن

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
2801