یعنی تو مسیر خونه مادرشوهرم بودیم گفت تو بشین تو ماشین کار دارم و با کیک اومد و کلی سوپرایز شدم فکر کردم یادش رفته،رفتیم اونجا شام خوردیم و چندساعت بعد کیک رو بریدیم خوردیم کلی از کیک موند که مادرشوهر حریص و هولم اصلا نگفت میبریدش خونتون یا ن یا نگفت یکم برا خودتون برش بزنین ببرین،سریع بردش تو یخچال
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم کلا لجی بامادرشوهرتا یبارمیگی چراشب تولدم دعوتمون کرده،یبارمیگی بقیه کیکونداد حالا یه کیک بوده دیگه
❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀