2777
2789

سلام دوستان من ۴ساله ازدواج کردم چندماه بعد ازدواجم باردارشدم متاسفانه فهمیدم که بچم مشکل هیدروپس داره باکلی بدبختی سقط کردم بعد یک سال دوباره باکلی امیدونذر ونیاز باردار شدم بازم رفتم غلبالگری فهمیدم هیدروپس داره بچه کلی دکتر رفتم امینوسنتز انجام دادم اری انجام دادم باکلی هزینه ی بالا ولی بی فایده بود بازم قانونی سقط کردم برای بار سوم باردارشدم زیرنظر دکتر ژنتیک متاسفانه بازم فهمیدم که مشکل هیدروپس داره دیگه واقعاخسته شدم دکتراگفتن بچه رو باید بدین نمونه گیری کنن اما هزینه ها واقعا بالاس 

تروخدا دوستان هرکسی که جنین شو داده نمونه گیری بیاد بگه من قراره فردا برم بیمارستان برای سقطم تروخدا دعاکنید واسم قراره بعد سقطم نمونه رو ببرن خارج ازکشور گفتن بعد چهار تا۶ماه جوابش میاد من حتما نتیجه گرفتم بهتون میگم چون قبل بارداری سومم هم خودم هم همسرم ازهمه لحاظ چکاپ شدیم جفتمون سالم بودیم تروخدادعاکنید حداقل جواب بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خسته نباشید کسی بوده هیدروپس باشه مشکلش ار سی ام وی باشه بعدش باردارشده ؟بچه اش سالم بدنیا امده باشه باید چکارکنم من تو۳۷هفته ختم باردار ی دادن خیلی نگرانم بچه ام نیم ساعت زنده بود بعد مرد .تورووخدابیایید بگید

سلام یکساله اینجا عضوم تا حالا ندیده بودم هیدروپس را کسی عنوان کنه من 4 سال پیش شش ماه کامل به علت ه ...

سلام من تو ماه هشت بخاطر هیدروپس ختم حاملگی دادم بماند که خودم هم خونریزی شدید کردم ووو بعد عمل آی سی یو بستریم کردن، میخواستم بدونم شما دوباره حامله شدین و نی نی تون مشکلی نداشته یا نه؟ 

2804
سلام خسته نباشید کسی بوده هیدروپس باشه مشکلش ار سی ام وی باشه بعدش باردارشده ؟بچه اش سالم بدنیا امده ...

عزیزم من هم تو هفته 32 ختم بارداری دادم بخاطر هیدروپس فتالیس، اگه چیزی در مورد اینکه چقد تو حاملگی مجدد احتمال هیدروپس هست فهمیدی به منم بگو

عزیزم من هم تو هفته 32 ختم بارداری دادم بخاطر هیدروپس فتالیس، اگه چیزی در مورد اینکه چقد تو حاملگی م ...

سلام منم تازه ۴۵روزه  تو۳۷هفته ختم دادن وبچه هم نیم ساعت زنده بود ونمیدونم احتمال تکرار داره یانه .دکتر ی که پرسیدم گفت شانسیه باید دعا کنی وجواب قطعی بهم ندادن

سلام منم تازه ۴۵روزه  تو۳۷هفته ختم دادن وبچه هم نیم ساعت زنده بود ونمیدونم احتمال تکرار داره یا ...

بچه من که تو شکمم مرده بود ... خیلی بد بود  خدا دیگه برای کسی این وضعیت رو پیش نیاره

چطور سقط کردی به من اجازه سقط نمیدن منم ۲۸ هفتگی متوجه شدم الان ۳۲ هفتمه هیچ دکتری برام هیچ کاری نمی ...

سلام میشه لطفا بگید سرانجام اون بچه تون که 32 هفته مشکل هیدروپس داشت چیشد؟ من برای بار دوم دچاراین مشکل شدم

سلام میشه لطفا بگید سرانجام اون بچه تون که 32 هفته مشکل هیدروپس داشت چیشد؟ من برای بار دوم دچاراین م ...

عزیزم شما چه کار کردید با این مشکل منم بارداری اولم اینجوری شد خیلی نگرانم

2809