2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من 17 هفته. شما علتش فهمیدی؟  

من ۳۴هفته بودم ..نه علتش رو نمیدونم همه چیز خوب بود ..یه گروه واتساپ زدم همه ی بچه هایی که از دست دادن اونجان اتفاقا دونفرمون هم مشکل تورو دارن بیا اونجا ..بچه اولمه .توهم بچه اولت بود ؟

2805
سلام شما مجددا باردار شدی؟  من مشکل شما را دارم

.سلام بله .عزیزم تحت نظر دکتر پریناتولوژیست باشید آزمایشات انجام بده بعد اقدام کن احتمال تکرار هست  من چون مشکلم از سرخچه بود چند دکتر پریناتولوژیست تایید کردن و حتی پیش دکتر عفونی هم نشون دادم آزمایشم رو اونم تایید کرد .تحت نظر دکتر پریناتولوژیست باشید و دکتر ژنتیک چون هیدروپس علتهای زیادی داره و باید دلیل هیدروپس مشخص بشه  چون همینجا خانمی بود گفت که دوباره براش تکرار شده 

.سلام بله .عزیزم تحت نظر دکتر پریناتولوژیست باشید آزمایشات انجام بده بعد اقدام کن احتمال تکرار هست&n ...

من آزمایش سرخچه قسمت lg 120 نشان داده دکتر گفت سه هفته دیگه تکرار کنم آزمایش را. ولی نگفت دلیل سقط اینه میگه چون کلیه اش مشکل داشته شاید مشکل مادرزادی باشه. میترسم مشکل مادرزادی دوباره تکرار بشه در صورتی که من خودم و همسرم سالم هستیم تو اقوام هم مشکلی نداریم

سلام یکساله اینجا عضوم تا حالا ندیده بودم هیدروپس را کسی عنوان کنه من 4 سال پیش شش ماه کامل به علت ه ...

سلام عزیزم ببخشید شما الان دیگه بچه دارید؟ منم مشکل شما را دارم جنینم 17 هفته هیدروپس شد خیلی میترسم 

سلام من توی هفته 12 سونو کردم گفتن نی نی کیست هیگروما داره بعدم گفتن بدنش هیدروپس شده مجبور شدم کورت ...

عزیزم جنین منم کیستیک هیگروما و هیدروپس داشت سقط کردم... شما باردار شدی؟؟؟؟

2809