2777
2789
ازاده خوش بحالت ارمان شیر محلی می خوره سام عمرا مزه شیر محلی رو تحمل کنه همه جورهخ هم امتحان کردم توش شکلات ریختم نسکافه ریختم موز ریختم نه که نه
دیگه ما هم از شیر خوردن افتادیم بسکه این پسر شیر نخورده
دور برو انگشتای دستم همه پوسته پوستس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااااااااای چه خبر بوده اینجا چه عکسای قشنگی و چه بچه های باحالی خدایا چقدم بزرگ شدن ماشالله من همش بچه خودمو می بینم و خیلی بزرگ شدنشو حس نمی کنم اما این خوشگلای خاله رو که دیدم با خدوم گفتم چقد بزرگن بابا همه واسه خودشون خانم و آقا شدن ژوان کوچلو با اون صورت دوست داشتنیشو و ژستی که گرفته پرنیان جونو باش خداش چه عروسکیه واسه خودش فرواکم با اون نیگاهش دل همه رو میبره که
امیر مهدی هم بستنی خیلی دوس داره شیر هم زیاد می خوره البته از همین پاکتیا از اون شیر محلیا لب نمیزنه
تو میوه ها هم موز و طالبی و پرتغال و بیشتر دوس داره تو سالادم فقط کاهو و گوجه ...... مثلا سالد ماکارونی یا سالد الویه دوس نداره فک کنم به خاطر سسش ... تو غذاهام بیشتر سوپ و آش دوس داره
صبحانه فقط تخم مرغ می خوره اونم آبپزشو ترجیح میده یا هم که گوجه خالی با خیار نه نون می خوره نه پنیر مربا اصلا اصلا نمی خوره .....عسلم از ایناییی که تو قوطین و فشار میدی مثل سس میان بیرون از اونا می خوره و به قول خودش شکل مار می خوره البته اونم زود دلشو میزنه شاید سه چهار روزی یه بار بخوره
منم امیرمهدیو از مهر پارسال دارم می برمش مهد اما از اون موقع تا حالا مریضیاش بیشتر شده و دائم باید دارو بخوره مامان همسری همش میگه مال مهده و رو اعصاب من راه میره به نظر منم مال مهد نیست خوب بچه مریضی داره مخصوصا امیرمن که بدنش ضعیفه و خیلی چیز مقوی نمی خوره خوب معلومه همش مریض میشه

تورو خدا بچه ها بگین چیزای مقوی چین که بچه ها هم خوب بخورنشون البته راحتم درس بشه
اتفاقا از وقتی میبرمش مهد اشتهاش خیلی بهتر شده نسبت به قبلا وقتی بچه های دیگه دارن یه چیزی می خورن یا ناهار می خورن خوب امیرم نیگاه اونا می کنه و می خوره اما نمیدونم چرا بقیه این چیزارو نمی بینن