یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا جواب منو ندادین تو پست قبلی؟ من از اون موقع منتظر جوابما🙁🙁
عزیزم الان خوندم.گلم بهتون گفتم ک دیگه تو مجازی قرص چاقی نمیفروشم هم نی نی یار ممنوع کرده و هم من برای جلب اعتماد شما تو مجازی واقعا راهی بلد نیستم.گلم ازتون عذرخواهی هم کردم منو ببخشید گلم.اگه هم درجریان نظراتی ک میدم باشین همه جا گفتم ک تل و ....ندارم.بخاطر همین سخت بود تو مجازی مشتریای خودم و داشته باشم و ترجیح دادم به همون حضوری ها قانع باشم. بازهم شرمندتونم عزیزم.🌹🌹🌹🌹🌹
خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...
تل داری اسی؟من دقیقا همین عکسارو تو گروه اشپزیه تل دیدم
من اصلا تل ندارم.اونم سفره رو میزخودمه و اولین عکس و اینجاگذاشتم.شما عکس سفره منو بزار منم میزارم.یا عکس ظرفام و خالی بزار عکس ظرفای ژله یا عکس ظرف الویه و سالاد شیرازیم.
خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...