2777
2789
عنوان

شام امشب من+عکس. به مناسبت روز مرد(باعشق به همسرخییییییلی خوبم)

| مشاهده متن کامل بحث + 2265 بازدید | 91 پست

نوش جونتون عزیزم

ممنونم که ما رو هم تو شادیتون شریک کردین🌹😚

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کم از خصوصیات شوهر خوبتم بگو

خوش اخلاق.اصلا و ابدا اهل قهر نیست.خیلی مهربون.دوست و رفیق باز نیست.100در100 وقتشو وقتی سرکار نیست تو خونه کنارمه.تو تموم کارا باهام مشورت میکنه .هروقت ازش بخوام مسافرت میبره.روزی دوسه بار از سرکار بهم میزنگه و حالم و میپرسه.خیلی خصوصیات خوب دیگه هم داره.ایشالا قسمت همتون مرد خوب باشه.

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
نوش جونتون عزیزم ممنونم که ما رو هم تو شادیتون شریک کردین🌹😚

فدات عزیزدلم ایشالا همیشه شاد باشین ممنون از نظرلطفتون.🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  
2803
وای باباااااااا چه خوشگلههه

عزیزم چشمات خوشگله مرسی🌹🌹🌹

خوش اخلاق.اصلا و ابدا اهل قهر نیست.خیلی مهربون.دوست و رفیق باز نیست.100در100 وقتشو وقتی سرکار نیست ت ...

خدارو شکر.ما نصیبمون شده ولی این خصوصیاتو ۹۰ درصد نداره🙄🙄🙄🙄🙄

2804
خدارو شکر.ما نصیبمون شده ولی این خصوصیاتو ۹۰ درصد نداره🙄🙄🙄🙄🙄

عزیزم ایشالا ایجاد میشه سال جدید

انشالله سال خوبی در پیش داشته باشی سایه همسر گرامی مستدام عزیزم راستی خانوادش چطورند

مرسی عزیزم همچنین .اونام خیلی خوبن خداروشکر

خوش بگذره عزیزم ساله خوبی هم درپیش داشته باشید

شماهم سال پربرکتی داشته باشین عزیزم 🌹🌹🌹🌹

عزیزم ایشالا ایجاد میشه سال جدید

ما خیلی وقته ازدواج کردیم .خیلی خصوصیاتش تغییر کرده ولی تو یه شرایطی بازم ته وجودشو نشون میده.

درست بشو نیست فقط یه کم متعادل میشه

خوشبخت باشی با همسرت عزیزم

2805
ما خیلی وقته ازدواج کردیم .خیلی خصوصیاتش تغییر کرده ولی تو یه شرایطی بازم ته وجودشو نشون میده. درست ...

عزبزم تو همه ادما جنبه تغییر هست تا هرمرحله ک بخوان.ایشالا همسرتون اونقدی تغییر کنه ک شما دلتون میخواد.منم برای شما ارزوی خوشبختی میکنم.برای منم دعاکنین.🌹🌹🌹🌹🌹🌹

عزبزم تو همه ادما جنبه تغییر هست تا هرمرحله ک بخوان.ایشالا همسرتون اونقدی تغییر کنه ک شما دلتون میخو ...

قربونت.انشاءالله سالیان سال با خوشحالی کنار هم زندگی کنین

2801